Μία γυναίκα νεκρή όταν αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στην Μασσαλία

Συναγερμό στις γαλλικές αρχές προκάλεσε περιστατικό στη Μασσαλία, όταν αυτοκίνητο έπεσε σε υπόστεγο λεωφορείων, με αποτέλεσμα να σκοτωθεί μία γυναίκα.

Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας γύρω στις 10:00 στο 11o διαμέρισμα της πόλης.

Αστυνομική πηγή ανέφερε ότι το αυτοκίνητο τύπου Ρενό είχε πέσει προηγουμένως πάνω σε ένα άλλο υπόστεγο στο 13ο διαμέρισμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί μία γυναίκα. Το αυτοκίνητο ακινητοποιήθηκε στη συνέχεια από την αστυνομία στο Παλιό Λιμάνι.

Νεκρή είναι μία γυναίκα 42 ετών ενώ η τραυματίας

είναι 29 ετών.

Η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη στο Παλιό Λιμάνι ενός προσώπου που βρισκόταν μέσα στο όχημα. Η τοπική εφημερίδα La Provence αναφέρει στην ιστοσελίδα της ότι ο άνδρας που συνελήφθη είναι Γάλλος 35 ετών με ιστορικό παραπτωμάτων του κοινού ποινικού δικαίου (ναρκωτικά και κλοπές).

Οι πρώτες εκτιμήσεις δεν οδηγούν προς την κατεύθυνση της τρομοκρατίας. Εισαγγελικές αρχές μάλιστα επισημαίνουν το ιστορικό ψυχικών προβλημάτων του άνδρα που έχει συλληφθεί.

Σε κάθε περίπτωση, το περιστατικό όμως έρχεται στη συγκυρία της επίθεσης στο κέντρο της Βαρκελώνης και στο Καμπρίλς με 14 νεκρούς (τους 13 στη Βαρκελώνη). Ο οδηγός του βαν στη Βαρκελώνη καταζητείται και θεωρείται πιθανόν ότι είναι εκτός Ισπανίας, πιθανόν στη Γαλλία.

The post Μία γυναίκα νεκρή όταν αυτοκίνητο έπεσε σε πεζούς στην Μασσαλία appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα