Europa League: Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός

Για 68 λεπτά ο Παναθηναϊκός κρατούσε εγκλωβισμένη την Αθλέτικ Μπιλμπάο, έχοντας προηγηθεί 2-0 των Βάσκων, αλλά δεν άντεξε να φτάσει ως το τέλος απέναντι σε μια από τις καλύτερες ισπανικές ομάδες.

Το συγκρότημα του Χοσέ Άνχελ Θιγάντα έφυγε με τη νίκη (3-2) από το «Απόστολος Νικολαΐδης» κι έκανε δύσκολη τη ζωή των «πρασίνων» ενόψει της ρεβάνς στην Ισπανία, την επόμενη εβδομάδα.

Οι παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη ζούσαν μοναδικές στιγμές για περίπου μια ώρα, αλλά αρκούσε ένα

επτάλεπτο ολικού αγωνιστικού μπλακ άουτ για να καταστραφούν τα πάντα και οι όμιλοι του Εuropa League να απομακρυνθούν.

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε δυνατά και στο 6΄ ο Κουτρουμπής θα μπορούσε να ανοίξει το σκορ, αλλά ο Ερερίν έδιωξε σωτήρια σε κόρνερ, αλλά με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα ο Λουντ άνοιξε το σκορ με όμορφη ατομική προσπάθεια.

Το γήπεδο «σηκώθηκε στο πόδι» στο 55ο λεπτό, όταν ο Καμπέσας με εντυπωσιακό πλασέ έκανε το 2-0 κι έκανε το θεωρητικά πολύ δύσκολο να μοιάζει εφικτό.

Φευ, όμως, το «τριφύλλι» αυτοκτόνησε πληρώνοντας το «νεκρό» διάστημά του από το 68ο ως το 74ο λεπτό, καθώς δέχθηκε τρία μαζεμένα γκολ και από τον παράδεισο βρέθηκε στην κόλαση.

Στο 68΄ ο Αντούριθ μείωσε, τρία λεπτά αργότερα ο Ντε Μάρκος έκανε το 2-2 και στο 74΄ ξανά ο Αντούριθ με εκτέλεση πέναλτι (το έκανε ο Μολέντο στον Ινιάκι Γουίλιαμς) «έγραψε» το τελικό 2-3.

The post Europa League: Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός appeared first on Protagon.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα