Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός LIVE: Τελευταία λεπτά στο Κάουνας

19:45 8/4/2021 - Πηγή: NewsIt

Την έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας επισκέπτεται ο Παναθηναϊκός στην τελευταία αγωνιστική της regular season της Euroleague με στόχο να πάρει την πρώτη του εκτός Ελλάδας νίκη στη διοργάνωση μετά από 4 μήνες.

Από το διπλό στο ΣΕΦ έχει να πανηγυρίσει διπλό στην Euroleague

ο Παναθηναϊκός, που προέρχεται από την μεγάλη νίκη με ανατροπή επί της Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ την περασμένη εβδομάδα, θα επιχειρήσει απόψε στην έδρα της Ζαλγκίρις Κάουνας, να πάρει τη νίκη και να κλείσει όσο καλύτερα μπορεί μία κακή ευρωπαϊκή σεζόν, αν και του απομένουν ακόμα δύο εξ’ αναβολής ματς με Ζενίτ (12/4) και ΤΣΣΚΑ Μόσχας (14/4). 

Το ματς είναι βαθμολογικά αδιάφορο, αφού οι «πράσινοι» με ρεκόρ 11-20, έχουν χάσει εδώ και καιρό κάθε ελπίδα να προλάβουν τα Play Offs. 

Παρακολουθήστε LIVE την εξέλιξη της αναμέτρησης από το Newsit.gr

Η Ζαλγκίρις, που προέρχεται από την ήττα 71-70 από την Μπάγερν Μονάχου, έχει μείνει πλέον εκτός συνέχειας και θα προσπαθήσει απλά να ισοσκελίσει το ρεκόρ της (έχει 16-17) στο τελευταίο ματς της σεζόν στη διοργάνωση. Ο Όντετ Κάτας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ αντίθετα για τους Λιθουανούς, εκτός είναι οι Ρούμπιτ, Χέις, Μιλάκνις και εσχάτως ο Λοβέρν.

To άρθρο Ζαλγκίρις - Παναθηναϊκός LIVE: Τελευταία λεπτά στο Κάουνας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα