«Υπάρχει έλλειψη στα πάντα! Μάλλον θα κλείσουν και τα αεροδρόμια» - Έλληνας Παραολυμπιονίκης περιγράφει τι «είδε» στην Ιταλία

12:24 24/2/2020 - Πηγή: NewsIt

Ο Δημήτρης Καρυπίδης, Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, βρίσκεται στην Ιταλία και περιγράφει στο newsit.gr την κατάσταση που αντιμετώπισαν ο ίδιος και οι συνεργάτες του μετά την έξαρση του κοροναϊού και τον τέταρτο νεκρό από την επιδημία.

Ο Δημήτρης Καρυπίδης βρίσκεται στο Λινιάνο, περίπου 80 χιλιόμετρα έξω από τη Βενετία. Επρόκειτο να πάει μέρος σε αγώνες κολύμβησης, οι οποίοι, όμως, ακυρώθηκαν εξαιτίας των θανάτων από τον κοροναϊό και της ραγδαίας έξαρσης των κρουσμάτων. Μιλώντας στο newist.gr και

τη Μάγδα Τσέγκου, ο Έλληνας πρωταθλητής μίλησε για κρίσιμη κατάσταση, η οποία άλλωστε οδήγησε και στην απόφαση να ακυρωθεί το μίτινγκ!

«Ψάχνουμε τρόπο να φύγουμε» παραδέχτηκε ο Δημήτρης Καρυπίδης,, μιλώντας από την Ιταλία μέσω Skype και ενώ φορούσε μάσκα. Όπως αποκάλυψε, η ελληνική αποστολή βρήκε τελικά τρόπο να φύγει και τα ταξιδέψει το μεσημέρι από την Ιταλία για Κωνσταντινούπολη και από εκεί για Θεσσαλονίκη, όπου αναμένεται να φτάσουν μετά τις 21:00 το βράδυ.

Μάλιστα όπως αποκάλυψε, στην Ιταλία μεταδίδεται η πληροφορία πως δεν αποκλείεται μέσα στην ημέρα ακόμη και κλείσουν τα αεροδρόμια της περιοχής!

«Πανικόβλητος ο κόσμος»

Ο Δημήτρης Καρυπίδης έφτασε στην Ιταλία χθες και όπως είπε στο newsit.gr, στο αεροδρόμιο ο μόνος έλεγχος που έγινε ήταν η θερμομέτρηση. Αν δηλαδή έχουν πυρετό. Αν και μίλησε για κόσμο που πλέον έχει πανικοβληθεί, τόνισε πως στο αεροδρόμιο, χθες, πολλοί δεν φορούσαν μάσκες.

Όταν όμως έφτασαν στην πόλη «είδαμε ερημιά. Δεν κυκλοφορούσε κανείς». Σύμφωνα με τον Έλληνα Παραολυμπιονίκη, κανείς από τους υπεύθυνους στο αεροδρόμιο δεν τους ενημέρωσε πως πρέπει να φορέσουν μάσκα. Ευτυχώς, τόσο ο ίδιος όσο και οι συνεργάτες του είχαν μαζί τους και μάσκες και αντισηπτικά. Γιατί δεν χρειαζόταν να αγοράσουν από το Λινιάνο, δεν θα… έβρισκαν!

«Υπάρχει έλλειψη στα πάντα! Δεν βρήκαμε ούτε μάσκες, ούτε αντισηπτικά», τόνισε.

Δείτε όλα όσα είπε ο Έλληνας αθλητής

To άρθρο «Υπάρχει έλλειψη στα πάντα! Μάλλον θα κλείσουν και τα αεροδρόμια» - Έλληνας Παραολυμπιονίκης περιγράφει τι «είδε» στην Ιταλία δημοσιεύτηκε στο Newsit.gr .

Keywords
Τυχαία Θέματα