Ξέσπασμα Φατίχ Τερίμ για τη διαιτησία στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: «Είναι ο χειρότερος διαιτητής της Δανίας»

20:13 31/3/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Φατίχ Τερίμ είχε πολλά παράπονα από τη διαιτησία του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την έδρα του, γνωρίζοντας την ήττα από τον ΠΑΟΚ

με 3-2 στη Λεωφόρο. Μετά το τέλος του αγώνα, ο Φατίχ Τερίμ έδωσε συγχαρητήρια στον Δικέφαλο του Βορρά για τη νίκη του, αλλά τα… έχωσε στον ρέφερι του αγώνα.

“Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, βρήκαμε αρκετές ευκαιρίες αλλα δεν καταφεραμε να σκοράρουμε. Συνήθως δεν λέω για τους διαιτητές, δεν αξίζει το ελληνικό πρωταθλημα διαιτητές χωρίς ποιότητα. πρεπει να ντρέπεσαι να δίνεις μόνο 4 λεπτα. Δεν λεω τίποτα για την κόκκινη ή τα φάουλ.

Αν στέλνουν τέτοιους να μην στέλνουν καθόλου. Ειναι ο χειρότερος διαιτητής της Δανίας, δεν προσπαθώ να βρω δικαιολογία. Δεν λέω για το λάθος που κάναμε και δεχτήκαμε γκολ αλλά αν είναι να στέλνουν τέτοιους διαιτητές να μην στέλνουν καθόλου”, δήλωσε ο Τούρκος προπονητής του Παναθηναϊκού.

 

 

To άρθρο Ξέσπασμα Φατίχ Τερίμ για τη διαιτησία στο Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ: «Είναι ο χειρότερος διαιτητής της Δανίας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα