Βραζιλία - Ελβετία 1-0 LIVE: Ο Κασεμίρο δίνει τη λύση λίγο πριν το τέλος

17:45 28/11/2022 - Πηγή: NewsIt

Με το Βραζιλία – Ελβετία ολοκληρώνεται η δεύτερη αγωνιστική στον 7ο όμιλο του Μουντιάλ 2022, με τις δυο ομάδες να ψάχνουν τη νίκη που θα τις στείλει στους «16» του Παγκοσμίου Κυπέλλου, μετά το 3-3 στο Καμερούν – Σερβία.

Χωρίς τον τραυματία Νεϊμάρ, ο οποίος χτύπησε στην ποδοκνημική και θα χάσει τα δύο επόμενα ματς του ομίλου, η Βραζιλία θέλει να τελειώνει με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Μουντιάλ 2022 από τη 2η αγωνιστική, απέναντι στη σκληροτράχηλη Ελβετία στο τρίτο παιχνίδι της ημέρας που θα διεξαχθεί στο «Stadium 974» της

Ντόχα.

Βραζιλία και Ελβετία έχουν από τρεις βαθμούς, μετά τις νίκες που σημείωσαν στην πρεμιέρα των ομίλων, κόντρα σε Σερβία και Καμερούν, αντίστοιχα

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

 

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί επτά φορές, με τη Βραζιλία να έχει ισχνό προβάδισμα (3Ν-2Ι-2Η). Σε ό, τι αφορά την τελική φάση της διοργάνωσης έχουν βρεθεί σε δύο περιπτώσεις, με την Ελβετία να παραμένει αήττητη (2-2 το 1950 και 1-1 το 2018).

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο Ίβαν Σίσνερος από το Ελ Σαλβαδόρ.

Στο ματς για τον όμιλο που προηγήθηκε, Καμερούν – Σερβία έφεραν 3-3. Έτσι, ο νικητής του Βραζιλία – Ελβετία θα πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο του Μουντιάλ.

 

To άρθρο Βραζιλία - Ελβετία 1-0 LIVE: Ο Κασεμίρο δίνει τη λύση λίγο πριν το τέλος δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα