Βόλος – Παναθηναϊκός: «Δεν επηρέασε η αποβολή, κάναμε πολλά λάθη» δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς

19:58 9/1/2022 - Πηγή: NewsIt

Τα πολλά και σοβαρά, όπως τόνισε, λάθη των παικτών του Παναθηναϊκού έφεραν την ήττα για το «τριφύλλι» στο Βόλο στην 17η αγωνιστική της Superleague.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ιβάν Γιοβάνοβιτς, στις πρώτες δηλώσεις του μετά την ήττα (2-1) από τον Βόλο στο Πανθεσσαλικό στάθηκε στα πολλά λάθη της ομάδας

του και όχι στην κόκκινη κάρτα που την άφησε με 10 παίκτες.

«Δεν υπάρχουν κακές παρενθέσεις. Βάσει της εικόνας μας αξίζαμε την ήττα με ό,τι κάναμε στο γήπεδο. Ήταν διαφορετική από άλλες, γιατί δείξαμε και πράγματα που δεν μας χαρακτήριζαν μέχρι τώρα, όσον αφορά την επιπολαιότητα. Είναι μια ήττα που μας πληγώνει όλους. Σίγουρα δεν είναι τυχαία με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε», σχολίασε αρχικά στην Cosmote TV.

Για το αν επηρέασε η κόκκινη κάρτα είπε: «Καμία σχέση. Κάναμε αρκετά σοβαρά λάθη, που δεν πρέπει να τα κάνουμε. Όταν ο χρόνος, έστω και με παίκτη λιγότερο, μπορείς να ανταποκριθείς, αν πιστεύεις στον εαυτό σου και αν πιστεύεις ότι έχεις ποιότητα να το κάνεις».

Διαφορετική άποψη από αυτή του προπονητή του είχε πάντως ο Σάντσες που μίλησε περί αλλοίωσης του αγώνα με την άδικα, όπως τη χαρακτήρισε αποβολή του. 

«Πρόκειται για μία φάση που συνέβη πάνω στη δυναμική της. Είχα την κατοχή, τον είδα κάτω, προσπάθησα να φρενάρω, δεν υπάρχει καμία πρόθεση από μένα να τον πατήσω και να τον χτυπήσω. Ο αντίπαλος δείχνει ότι δεν τον έχω ακουμπήσει. Θεωρώ άδικη την απόφαση της κόκκινης κάρτας».

Για το αν επηρέασε το ματς η αποβολή του, ο Ισπανός δήλωσε: «Σαφώς, γιατί πριν από το γκολ είχαμε ευκαιρίες να σκοράρουμε, αμέσως μετά είχαμε ευκαιρίες να ισοφαρίσουμε. Είναι σημείο αλλαγής».

 

 

To άρθρο Βόλος – Παναθηναϊκός: «Δεν επηρέασε η αποβολή, κάναμε πολλά λάθη» δήλωσε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα