Βόλος – Παναθηναϊκός 0-3 LIVE: Τρομερό γκολ ο Γερεμέγεφ

18:51 20/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Βόλο και θέλει να επιστρέψει στα νικηφόρα αποτελέσματα, μετά τις σερί ήττες σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει νικηφόρο αγωνιστικό φινάλε στο 2023, αντιμετωπίζοντας εκτός έδρας τον Βόλο, για την 15η αγωνιστική στη Super League.

Ο

Παναθηναϊκός έχει 31 βαθμούς και δεν βρίσκεται σε καλό… φεγγάρι, αφού «μετράει» δυο σερί… οδυνηρές ήττες. Η μία -από την Μακάμπι Χάιφα μέσα στη Λεωφόρο- που έφερε τον αποκλεισμό από την Ευρώπη και η άλλη στην έδρα του Ατρομήτου (3-2) που συνδυάστηκε και την πτώση της ομάδας από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, στη Super League.

Απ’ την άλλη, ο Βόλος (14β.) βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Προέρχεται από νίκη στην έδρα της Λαμίας, ενώ ηττήθηκε μέσα στην Τούμπα -για το Κύπελλο Ελλάδας- έχοντας μεγάλα διαιτητικά παράπονα. Στο ματς του πρώτου γύρου, το «τριφύλλι» είχε επικρατήσει με 3-0 μέσα στη Λεωφόρο.

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει στη διάθεσή του τους Χουάνκαρ, Βαγιαννίδη, Τσέριν, Τζούριτσιτς, Βέρμπιτς, Πάλμερ-Μπράουν και Μάγκνουσον. Ο Άνχελ Λόπεθ δεν έχει στη διάθεσή του τους Λούνα, Μπαριέντος, Σιαμπάνη και Παπαδόπουλο, την ώρα που ούτε ο, δανεικός από τον Παναθηναϊκό, Τρουιγέ, υπολογίζεται.

Διαιτητής: Βεργέτης

Βοηθοί: Δημητριάδης, Απτόσογλου

4ος: Τσιάρας

VAR: Τσαγκαράκης, Σινιοράκης

Η… παράδοση στα ματς των δυο ομάδων

5 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

1 ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΣ

1 ΙΣΟΠΑΛΙΑ

3 ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 5-11

To άρθρο ΒόλοςΠαναθηναϊκός 0-3 LIVE: Τρομερό γκολ ο Γερεμέγεφ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βόλος – Παναθηναϊκός LIVE, Ψάχνοντας,volos – panathinaikos LIVE, psachnontas