Βίντεο ντοκουμέντο από φωτιά σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην Πατησίων - Η αναστάτωση και η μάχη με τις φλόγες

13:01 29/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Ένα αυτοκίνητο στην Πατησίων τυλίγεται στις φλόγες και ένα περιπολικό έχει κλείσει το δρόμο καθώς ο κίνδυνος έκρηξης από τη φωτιά είναι άμεσος…

Στο βίντεο που εξασφάλισε το newsit.gr, βλέπουμε το αυτοκίνητο στην οδό Πατησίων να έχει πάρει φωτιά και ένα σύννεφο μαύρο καπνού να απλώνεται στην περιοχή. Πολύ γρήγορα ειδοποιήθηκε και έφτασε στο σημείο ένα περιπολικό της αστυνομίας που μπήκε στο κατάλληλο σημείο, ώστε κανένα από τα διερχόμενα οχήματα να μην μπορεί να πλησιάσει. Στην περιοχή επικράτησε

αναστάτωση. Ένας ντελιβεράς έχει σταματήσει στο αντίθετο ρεύμα και συνομιλεί με πεζό που προσπαθεί να μάθει τι έχει συμβεί. Οι οδηγοί που πλησιάζουν κόβουν ταχύτητα και κάποιοι στρίβουν στα στενά.

Λίγα λεπτά αργότερα έφτασαν στο συγκεκριμένο σημείο στην Πατησίων πυροσβέστες που κατάφεραν να σβήσουν τη φωτιά. Ήδη όμως οι φλόγες είχαν επεκταθεί σε ακόμα ένα παρκαρισμένο όχημα που υπέστη ζημιές. Το πρώτο αυτοκίνητο καταστράφηκε ολοσχερώς.

Οι αστυνομικοί προσπαθούν να διαπιστώσουν τα αίτια της φωτιάς, με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν σε εμπρησμό. Το ΙΧ ήταν παρκαρισμένο και ο ιδιοκτήτης δεν είχε πλησιάσει. Ευτυχώς δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί. Κάποιοι εκείνα τα λεπτά, είχε βγει στα μπαλκόνια και παρακολουθούσαν τις προσπάθειες κατάσβεσης.

Η κυκλοφορία στην Πατησίων αποκαταστάθηκε λίγο μετά την κατάσβεση της φωτιάς, με τις έρευνες των αστυνομικών να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

To άρθρο Βίντεο ντοκουμέντο από φωτιά σε παρκαρισμένο αυτοκίνητο στην Πατησίων - Η αναστάτωση και η μάχη με τις φλόγες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα