Υψηλές αφίξεις στο Λονδίνο για την τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου

18:20 5/5/2023 - Πηγή: NewsIt

Η στέψη του Βασιλιά Καρόλου αποτελεί πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο και στο Λονδίνο αρχίζουν να φτάνουν καλεσμένοι για την αυριανή (05.05.2023) τελετή.

Στο Λονδίνο ήδη βρίσκονται ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας Aνθονι Αλμπάνεζ, ο νέος ηγέτης της Νέας Ζηλανδίας Κρις Χίπκινς και ο εμίρης του Κατάρ Σεΐχης Ταμίμ μπιν Χαμάντ Αλ Θανί.

Μάλιστα και οι τρεις δεν έχασαν την ευκαιρία να περάσουν από την Ντάουνινγκ Στριτ και να συναντήσουν τον πρωθυπουργό της Βρετανίας Ρίσι Σούνακ.

 

A pleasure to meet with Prince William

this afternoon at @KensingtonRoyal Palace in London. pic.twitter.com/4lgwWFiqwj

— Anthony Albanese (@AlboMP) May 4, 2023

 

Pleasure to welcome Prime Minister of New Zealand @chrishipkins to Windsor this afternoon

pic.twitter.com/YYWijgqlTb

— The Prince and Princess of Wales (@KensingtonRoyal) May 2, 2023

Φυσικά στο Λονδίνο βρίσκεται και η πρώτη κυρία των ΗΠΑ Τζιλ Μπάιντεν.

Το παρών στη λαμπρή τελετή αναμένεται να δώσουν πολλοί αρχηγοί κρατών αλλά και  γαλαζοαίματοι απ’ όλο τον κόσμο. Μεταξύ των οποίων ο πρίγκιπας Αλβέρτος του Μονακό και η σύζυγός του πριγκίπισσα Σαρλίν, ο διάδοχος του ιαπωνικού θρόνου, πρίγκιπας Ακισίνο και η πριγκίπισσα Kίκο, ο βασιλιάς Κάρολος ΙΣΤ΄Γουσταύος και η διάδοχος της Σουηδίας πριγκίπισσα Βικτώρια, ο βασιλιάς Φελίπε της Ισπανίας και η βασίλισσα Λετίσια, ο πρίγκιπας Φρειδερίκος της Δανίας και η πριγκίπισσα Μαρία. 

Επίσης στο Λονδίνο θα βρεθούν ο διάδοχος Χάακον της Νορβηγίας και η πριγκίπισσα Μέτε-Μάριτ Χόιμπι, ο βασιλιάς Αμπντουλάχ και η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας, ο βασιλιάς του Μπουτάν, Γίγκμε Κεσάρ Ναμγκιάλ Βανγκτσούκ και η βασίλισσα Τζετσούν Πέμα, ο βασιλιάς του Βελγίου, Φίλιππος και η Βασίλισσα Ματθίλδη, ο βασιλιάς Γουλιέλμος-Αλέξανδρος και η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας, ο βασιλιάς των Μαορί, Tuheitia και η σύζυγός του Makau Ariki Atawhai και ο Μέγας Δούκας Ερρίκος του Λουξεμβούργου και η Μεγάλη Δούκισσα Μαρία Τερέζα. 

 

To άρθρο Υψηλές αφίξεις στο Λονδίνο για την τελετή στέψης του Βασιλιά Καρόλου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Βασιλιάς Κάρολος, Υψηλές, Λονδίνο,vasilias karolos, ypsiles, londino