Τζόκερ: Εκατομμυριούχοι με λίγα ευρώ – Νύχτα μαγική με αριθμούς της πρώτης εντεκάδας

11:01 8/11/2021 - Πηγή: NewsIt

Το τζόκερ τους εξασφάλισε και τους έδωσε τη δυνατότητα να ζήσουν μια νύχτα που πιθανότατα σκέφτονταν εδώ και χρόνια. Τρεις νέοι εκατομμυριούχοι κάνουν… άλλου είδους όνειρα!

Ο λόγος για τους υπερτυχερούς της χθεσινής κλήρωσης (αριθμός κλήρωσης 2360) που κέρδισαν από 1.126.000 ευρώ στην πρώτη κατηγορία. Τα χρυσά δελτία κόστισαν 25, 15 και 3 ευρώ. Σε όλα είχαν συμπληρωθεί οι σωστοί αριθμοί και αυτός του τζόκερ που ήταν το 18 και τους έστειλε στα κέρδη της πρώτης κατηγορίας. Κανένα δελτίο δεν ήταν τυχαίας επιλογής, κάτι που σημαίνει

πως οι νικητές τα συμπλήρωσαν μόνοι τους και αποδείχθηκε πως είχαν έμπνευση.

Όπως βλέπουμε στη διαλογή, το ένα δελτίο κατατέθηκε σε πρακτορείο της Κομοτηνής και ήταν αυτό που κόστιζε 15 ευρώ. Το δεύτερο παίχτηκε σε πρακτορείο της Νέας Ιωνίας στην Αττική με τελική αξία 3 ευρώ, ενώ το δελτίο που κερδίζει τα περισσότερα συμπληρώθηκε στο διαδίκτυο. Σε αυτό βρέθηκαν και 19 επιτυχίες της δεύτερης κατηγορίας.

Οι τυχεροί αριθμοί που έβγαλε η κληρωτίδα είναι οι: 1, 3, 5, 7, 11 και Τζόκερ ο αριθμός 18.

Στο «κυνήγι» για το τζόκερ μπορεί κανείς να επισκεφτεί το www.tzoker.gr ή να κατεβάσει τη νέα εφαρμογή ΤΖΟΚΕΡ για Android και iOS συσκευές.

Εκεί μπορεί να κάνει «κλικ» στους τυχερούς του αριθμούς ή να επιλέξει ανάμεσα σε τυχαία επιλογή αριθμών και ένα από τα διαθέσιμα τυποποιημένα συστήματα.

ΤΖΟΚΕΡ, τώρα και online

Τώρα μπορείς να παίζεις ΤΖΟΚΕΡ online με γρήγορη εγγραφή στο πρακτορείο! Οι παίκτες μπορούν πλέον να δοκιμάσουν την τύχη τους στο μεγάλο τζακποτ και οnline. Μέσα σε λίγα λεπτά μπορούν να πραγματοποιήσουν την εγγραφή τους στο www.tzoker.gr και να δοκιμάζουν την τύχη τους από όπου κι αν βρίσκονται.

To άρθρο Τζόκερ: Εκατομμυριούχοι με λίγα ευρώ – Νύχτα μαγική με αριθμούς της πρώτης εντεκάδας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα