Το τρένο για Χαλκίδα περνάει κυριολεκτικά πάνω από τη θάλασσα - Εντυπωσιακό βίντεο

15:29 8/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Κάθε γωνιά της Ελλάδας μπορεί να κρύβει μια μοναδική εμπειρία, όπως αυτή στη Χαλκίδα, όταν το τρένο που κάνει το δρομολόγιο από την Αθήνα περνάει κυριολεκτικά πάνω από τη θάλασσα!

Οι εντυπωσιακές εικόνες έρχονται από το drone του Up Stories και δείχνουν ότι είναι δυνατό να ταξιδέψουμε με τρένο ακόμα και πάνω από τα κύματα. Οι σιδηροδρομικές γραμμές του

Προαστιακού περνάνε κυριολεκτικά πάνω από τη θάλασσα, 1 χιλιόμετρο πριν τον τερματικό σταθμό της Χαλκίδας.

Έτσι, όσοι ταξιδεύουν με Προαστιακό από την Αθήνα για τη Χαλκίδα, πλησιάζοντας προς την πανέμορφη πόλη της Εύβοιας, ίπτανται στα 2 μέτρα πάνω από τα κύματα. Μάλιστα, όσοι έχουν κάνει το δρομολόγιο τον χειμώνα λένε ότι αρκετές φορές τα κύματα αγγίζουν τα παράθυρα από τα βαγόνια.

«Αν και εσείς θέλετε να ζήσετε και να δείτε από κοντά αυτή την σπάνια ομολογουμένως εικόνα, κλείστε ένα εισιτήριο για να πάτε για ένα ουζάκι στην Χαλκίδα με τον Προαστιακό η πιάστε τα γύρω υψώματα. Πληροφορηθείτε για τα δρομολόγια και υπολογίστε πως περνάει 5 λεπτά πριν τον τερματισμό και διέρχεται και πάλι 10 λεπτά αργότερα κατά την επιστροφή του προς την Αθήνα», γράφει το Up Stories στη λεζάντα του βίντεο.

To άρθρο Το τρένο για Χαλκίδα περνάει κυριολεκτικά πάνω από τη θάλασσα - Εντυπωσιακό βίντεο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα