Το τελευταίο τζόκινγκ - Εκτέλεσαν με επτά σφαίρες Ρώσο αξιωματικό, ύποπτο για σφαγή αμάχων

14:26 13/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Στόχος εκτελεστή την ώρα που έκανε τζόκινγκ έγινε ο 42χρονος Στάνισλαβ Ρζίτσκι Ρώσος υψηλόβαθμος αξιωματικός, ο οποίος είχε μπει στη «μαύρη λίστα» της Ουκρανίας ως υπεύθυνος για επίθεση της Ρωσίας σε αμάχους.

Ο Στάνισλαβ Ρζίτσκι εκτελέστηκε το πρωί της περασμένης Δευτέρας (10.07.2023) ενώ έτρεχε, στην πόλη Κρασνοντάρ. Βίντεο που δείχνει το τελευταίο τζόκινγκ του, είδε το φως της δημοσιότητας. Καταγράφει τα τελευταία λεπτά του Ρώσου αξιωματικού, λίγο πριν δεχτεί επτά σφαίρες. Η Ουκρανία δεν έχει σχολιάσει

τις φήμες πως ευθύνεται για τη δολοφονία του.

Η διεύθυνση και τα στοιχεία του Stanislav Rzhitsky «ανέβηκαν» στο site Myrotvorets, μια ανεπίσημη βάση δεδομένων, με στοιχεία ανθρώπων που θεωρούνται εχθροί της Ουκρανίας.

Στο βίντεο όπου καταγράφονται τα τελευταία λεπτά της ζωής του Ρζίτσκι, καταγράφεται επίσης και η επιχείρηση για τη σύλληψη ενός άνδρα που, σύμφωνα με ΜΜΕ της Ρωσίας, ομολόγησε τη δολοφονία του Ρώσου αξιωματικού.

Ο εκτελεστής του 42χρονου φέρεται να τον παρακολουθούσε μέσω εφαρμογής για τρέξιμο! Δέχτηκε πυροβολισμούς στην πλάτη και στο στήθος και πέθανε επί τόπου, ανέφεραν τα ρωσικά μέσα.

Footage of Russian war criminal Stanislav Rzhitsky’s morning jog during which he was assassinated. Russia is already torturing Serhiy Denisenko, a father of six children and former head of the Ukrainian Shotokan Karate-Dō Federation, he’s been picked for the role of “assailant.” https://t.co/3D0XFmnB8o pic.twitter.com/F4S0qOBLdh

Igor Sushko (@igorsushko) July 11, 2023

 

Ποιος ήταν ο Στάνισλαβ Ρζίτσκι

Ο 42χρονος Ρζίτσκι ήταν αναπληρωτής επικεφαλής της στρατιωτικής κινητοποίησης στην πόλη και είχε προηγουμένως διατελέσει διοικητής στο υποβρύχιο «Krasnodar» στη Μαύρη Θάλασσα.

Ουκρανικά κανάλια στο Telegram υποστηρίζουν ότι ο Ρζίτσκι ήταν ύποπτος για εμπλοκή σε επίθεση με πυραύλους cruise από το υποβρύχιο τον Ιούλιο του 2022 που σκότωσε τουλάχιστον 23 ανθρώπους συμπεριλαμβανομένου ενός 4χρονου κοριτσιού στην πόλη Βινίτσια της Ουκρανίας.

To άρθρο Το τελευταίο τζόκινγκ - Εκτέλεσαν με επτά σφαίρες Ρώσο αξιωματικό, ύποπτο για σφαγή αμάχων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα