Το sportal.gr έκλεισε τον 1ο χρόνο λειτουργίας του με εντυπωσιακά αποτελέσματα

15:26 16/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Πέρασε ένας χρόνος ακριβώς από το επίσημο λανσάρισμα του sportal.gr, μέλος της Ringier Sports Media Group (RSMG), με μοναδικό στόχο να γίνει το κορυφαίο ελληνικό αθλητικό site, στα επόμενα 3 χρόνια! Σήμερα, ένα χρόνο μετά, είναι ήδη το ταχύτερα αναπτυσσόμενο αθλητικό μέσο στην Ελλάδα!

Το sportal.gr άρχισε από το μηδέν και κατάφερε, μεταξύ άλλων, να φτάσει τους 2

εκατομμύρια μοναδικούς χρήστες, τον 7ο μήνα λειτουργίας του (Αύγουστος 2023). Φυσικά τον πρώτο χρόνο έγιναν πολλά σημαντικά μικρά και μεγάλα βήματα, με αποτέλεσμα…ο πρώτος χρόνος του sportal.gr να κλείσει με τις εξής επιτυχίες:

Περισσότερα από 70.000+ κείμενα αναρτήθηκαν στο website.850 συνεντεύξεις και δηλώσεις (on camera) αθλητών και πρωταγωνιστών απ’ όλα τα σπορ.Πάνω απο 6 εκατομμύρια προβολές στο κανάλι του Youtube (https://www.youtube.com/@sportalgr)Παραγωγή εβδομαδιαίων εκπομπών LIVE από το υπερσύγχρονο in-house studio τουgr (Euroleague Show, Baladeros Live, Sunday Live, Talking Points)Περισσότεροι από 90.000 οργανικοί ακόλουθοι στα κανάλια των social mediaΠαγκόσμια αναγνώριση και αναφορές του Bleacher Report και του ESPN αναπαράγοντας αποκλειστικό περιεχόμενο του sportal.gr από την αποστολή στο MundoΒasket 2023 στην Μανίλα, τον Αυγουστο του 2023.Official Media Partnership με τη Euroleague Basketball για τα επόμενα 2 χρόνια και δημιουργία του επίσημου Online Euroleague Destination για την Ελλάδα στο https://www.sportal.gr/basket/euroleague.

Κι αυτά είναι μόνο η αρχή, η συνέχεια αναμένεται συναρπαστική στο Sportal.gr το 2024!

Χρήστος Χρήστου, Διευθύνων Σύμβουλος Sportal.gr: «Είναι μεγάλη ικανοποίηση να βλέπουμε ανταπόκριση και ενδιαφέρον τoυ φίλαθλου κοινού, στην νέα αυτή προσπάθεια που κάνει όλη η ομάδα του sportal.gr ώστε να παρουσιάσει μια καινούργια οπτική και να δημιουργήσει μια νέα συνήθεια στα sports media. Η ταυτόχρονη και πολύπλευρη ανάπτυξη όλου του οικοσυστήματος ενός media brand είναι μια διαδικασία που απαιτεί πολύ δουλειά και υπομονή. Η Ringier Sports Media Group είναι ένας οργανισμός που στοχεύει μόνο στην κορυφή, έχοντας ήδη 9 κορυφαία sport brand στην Ευρώπη, στην 1η θέση σε κάθε χώρα, και σε αυτήν στοχεύουμε και στην Ελλάδα. Για αυτό τον λόγο χτίζουμε μια ομάδα πρωταθλητών η οποία αυτή την στιγμή αποτελείται από 40 επαγγελματίες και σκοπεύουμε να μεγαλώνει παράλληλα με τα ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά του project. Οι ομάδες και οι άνθρωποι είναι οι παράγοντες που πρωτίστως δημιουργούν τα επιτυχημένα brands και για αυτό τον λόγο αφιερώνουμε καθημερινά χρόνο στην εκπαίδευση και εξέλιξη των συνεργατών μας».

Σωτήρης Κωσταβάρας, Διευθυντής του Sportal.gr: «Το sportal.gr αντιπροσωπεύει το πάθος όλων μας για τον αθλητισμό και τα ιδεώδη του. Τον σεβασμό για τον αθλητή, τον προπονητή, τους ανθρώπους, που πολλοί απ’ αυτούς αποτελούν ινδάλματα για τα παιδιά μας.Η είδηση, η ενημέρωση δεν είναι απαραίτητο να έχει… κίτρινο χρώμα για να είναι ελκυστική. Υπάρχει κι ο άλλος δρόμος κι αυτόν σκοπεύουμε να ακολουθήσουμε με κάθε κόστος. Ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνουμε περισσότερη υπομονή, στο δρόμο προς την απόλυτη επιτυχία.Αυτή η επιλογή, για την ώρα, μας δικαιώνει. Το sportal.gr έχει ήδη γίνει μέρος της καθημερινής ρουτίνας των φιλάθλων και των πρωταγωνιστών των γηπέδων κι αυτό μας ανοίγει την όρεξη για περισσότερα πράγματα!».

Σχετικά με την Ringier Sports Media Group (RSMG): Η RSMG αποτελείται απο διεθνείς μεγάλες δυνάμεις των αθλητικών μέσων ενημέρωσης, σε συνδυασμό με μοντέρνες τεχνολογικές λύσεις. Με 10 brand names κι ακόμα περισσότερα να έρχονται, το περιεχόμενο των sports brands της RSMG φτάνει σε πάνω από 300 εκατομμύρια φιλάθλους κάθε μήνα, από την Κεντρική Ευρώπη μέχρι τη Δυτική Αφρική. Ιδρύθηκε το καλοκαίρι του 2022, ως θυγατρική της Ελβετικής Ringier AG, μιας οικογενειακής εταιρίας μέσων ενημέρωσης και τεχνολογίας, που υφίσταται εδώ και 190 χρόνια, από το 1833 και πιστεύει στις αρχές της επιχειρηματικότητας, της συνεργασίας, της καινοτομίας, της εμπιστοσύνης και του θάρρους!

To άρθρο Το sportal.gr έκλεισε τον 1ο χρόνο λειτουργίας του με εντυπωσιακά αποτελέσματα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Το sportal.gr έκλεισε τον 1ο χρόνο λειτουργίας του με εντυπωσιακά αποτελέσματα,