Το newsit.gr στα καταφύγια των Ελλήνων στο Κίεβο – Συγκλονιστικές εικόνες

12:57 25/2/2022 - Πηγή: NewsIt

Σε καταφύγιο έχει μετατρέψει τα γραφεία της εταιρείας του, ο Τάσος Τσίαμης που διαμένει μαζί με τε την οικογένεια του στο Κίεβο.

Από τη στιγμή που οι ρωσικές δυνάμεις εισέβαλαν στο ουκρανικό έδαφος ο Έλληνας επιχειρηματίας, μετακόμισε μαζί με τα αγαπημένα το πρόσωπα στα γραφεία του τα οποία βρίσκονται σε υπόγειο κτίριο στο κέντρο της Ουκρανική πρωτεύουσας. 

Οι εικόνες που έχει καταγράψει ο Τάσος Τσιάμης, αποδεικνύουν την σοβαρότητα της κατάστασης, αλλά και τον τρόμο που έχει σκεπάσει την μεγαλύτερη πόλη της χώρας. Ο ίδιος όπως και χιλιάδες ακόμα κάτοικοι της πόλης έσπευσαν

να βρουν κάποιο υπόγειο χώρο προκειμένου να προφυλαχθούν από την επίθεση των Ρώσων που αναμένεται τις επόμενες ώρες.

Ο Έλληνας επιχειρηματίας που μένει στο Κίεβο τα τελευταία επτά χρόνια, αμέσως μόλις οι Ρώσοι εισέβαλλαν στην Ουκρανία, μετέτρεψε σε σπίτι του, τον επαγγελματικό του χώρο. «Μένουμε 9 άτομα στο υπόγειο. Είναι τα γραφεία μας. Το δικό μου και της γυναίκας μου. Είμαστε τυχεροί που είναι σε υπόγειο γιατί έγινε το καταφύγιο μας. Είμαστε εδώ με τους συγγενείς και κάποιους φίλους μας. Είμαστε με την σύζυγό μου, το παιδί μας 7 χρονών, το παιδί της γυναίκας μου από τον πρώτο γάμο που είναι 22χρονών» λέει στο newsit.gr, o Τάσος Τσιάμης και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Έχουμε ευτυχώς αρκετές προμήθειες ακόμα. Και πήραμε και κουβέρτες όλοι από τα σπίτια μας. Σήμερα ακούμε από μακριά πολλά περισσότερα βουητά απ’ ό,τι χθες. Το γραφείο μας είναι στο κέντρο του Κιέβου».   

Στο βίντεο που ακολουθεί ο Τάσος Τσιάμης, ξεναγεί  το newsit.gr στους  χώρους των γραφείων του όπου έχει μετατρέψει σε καταφύγιο.  

Θανάσης Γερασιμίδης 

To άρθρο Το newsit.gr στα καταφύγια των Ελλήνων στο Κίεβο – Συγκλονιστικές εικόνες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελλήνων, Κίεβο – Συγκλονιστικές,ellinon, kievo – sygklonistikes