Το Ισραήλ έκανε έκθεση ό,τι απέμεινε από το φεστιβάλ που η Χαμάς σκότωσε εκατοντάδες ανθρώπους

21:41 6/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο πόλεμος μεταξύ Ισραήλ και Χαμάς συνεχίζεται εδώ και 61 ημέρες στη Μέση Ανατολή. Όλα άρχισαν όταν οι τρομοκράτες ισλαμιστές εισέβαλαν στο μουσικό φεστιβάλ Σούπερ Νόβα και έσπειραν τη φρίκη το πρωί του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου 2023 και σκότωσαν εκατοντάδες αθώους νέους.

Ο χρόνος σταμάτησε στην έρημο Νέγκεβ, κοντά στο κιμπούτς Ρεΐμ, 5 χιλιόμετρα μακριά από τα σύνορα του Ισραήλ με τη Λωρίδα της Γάζας. Οι

τρομοκράτες της Χαμάς μπούκαραν και άνοιξαν πυρ, σκοτώνοντας όποιον έβλεπαν μπροστά τους και παίρνοντας τους υπόλοιπους μαζί τους ως αιχμάλωτους.

Όσα έμειναν πίσω, δηλαδή τα αντικείμενα των νέων που πήγαν στο φεστιβάλ μουσικής, έγιναν εκθέματα στο Τελ Αβίβ. Το Ισραήλ έχει ξαναστήσει στο σκηνικό της φρίκης σε μια από τις κεντρικές πλατείες της πρωτεύουσάς του για να δείξει και να υπενθυμίσει στους πολίτες και στον κόσμο όσα έγιναν εκείνο το αιματηρό πρωινό.

Καμένα αυτοκίνητα, σκηνές και βαλίτσες γεμάτες αίματα αλλά και χημικές τουαλέτες γεμάτες τρύπες από τις σφαίρες των τρομοκρατών της Χαμάς συνθέτουν το σκηνικό της φρίκης. Δίπλα στα αντικείμενα αυτά είναι οι φωτογραφίες όσων απήχθησαν από το φεστιβάλ.

Δείτε τις συγκλονιστικές φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Reuters

To άρθρο Το Ισραήλ έκανε έκθεση ό,τι απέμεινε από το φεστιβάλ που η Χαμάς σκότωσε εκατοντάδες ανθρώπους δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ισραήλ, Χαμάς,israil, chamas