Στο ίδιο νοσοκομείο ο Βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον - Την επισκέφθηκε πριν κάνει εισαγωγή

13:20 26/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο βασιλιάς Κάρολος επισκέφθηκε σήμερα την Κέιτ Μίντλετον στο νοσοκομείο (London Clinic) όπου θα νοσηλευτεί και ο ίδιος προκειμένου να υποβληθεί σε επέμβαση για διογκωμένο προστάτη. 

Ο Βασιλιάς Κάρολος σύμφωνα με βρετανικά ΜΜΕ επισκέφθηκε την Κέιτ μαζί με τη βασίλισσα Καμίλα, πριν κατευθυνθεί ο ίδιος στο δικό του δωμάτιο.

Ο Βρετανός μονάρχης θα νοσηλευτεί στην κλινική του Λονδίνου – όπου παραμένει η νύφη του, η πριγκίπισσα της Ουαλίας, αφού έχει υποβληθεί

σε χειρουργική επέμβαση στην κοιλιακή χώρα. 

Όπως σχολιάζουν τα βρετανικά ΜΜΕ είναι ασυνήθιστο το γεγονός ότι η Βασίλισσα Καμίλα συνόδευσε τον Κάρολο στο νοσοκομείο καθώς όλα τα μέλη της Βασιλικής Οικογένειας που έχουν νοσηλευτεί εκεί στο παρελθόν μετέβαιναν μόνοι τους. 

Συνήθως τα μέλη της βασιλικής οικογένειας δεν δίνουν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για ασθένειες, θεωρώντας όλα τα ιατρικά ζητήματα ιδιωτικά, αλλά ο Κάρολος θέλησε να δημοσιοποιήσει τα της επέμβασης για να ενθαρρύνει και άλλους άνδρες με συμπτώματα να υποβληθούν σε ιατρική εξέταση.

#KingCharlesIII #KingCharles #GetWellSoon #ProstateCancer #ProstateCancerGetChecked #OurKing #GodSaveTheKing https://t.co/hnpBvmFStf

Duke of Rigatoni (@ScottiSal) January 26, 2024

 

Το Εθνικό Σύστημα Υγείας ανακοίνωσε ότι έχει παρατηρηθεί 1000% αύξηση στις επισκέψεις στο site του προς αναζήτηση συμβουλών σχετικά με τη διόγκωση του προστάτη από τότε που δημοσιοποιήθηκε η περίπτωση του Καρόλου.

«Ο βασιλιάς εισήχθη σήμερα το πρωί σε νοσοκομείο του Λονδίνου για προγραμματισμένη θεραπεία. Η Αυτού Μεγαλειότης θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους εκείνους που έστειλαν τις ευχές τους την περασμένη εβδομάδα και είναι στην ευχάριστη θέση να μάθει ότι η διάγνωσή του έχει θετικό αντίκτυπο στην ευαισθητοποίηση για τη δημόσια υγεία», ανέφερε η λιτή ανακοίνωση για την σημερινή εισαγωγή του στο νοσοκομείο.

To άρθρο Στο ίδιο νοσοκομείο ο Βασιλιάς Κάρολος και η Κέιτ Μίντλετον - Την επισκέφθηκε πριν κάνει εισαγωγή δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα