Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023

06:31 4/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Διαβάστε αναλυτικά τι προβλέπουν τα ζώδια για σας για σήμερα Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023. Πώς θα είναι η μέρα σου; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Ταύρος: Θα μπορούσες να αισθάνεσαι κάπως διχασμένη ανάμεσα στο να θέλεις να συνεργαστείς και να προτιμάς να κρατήσεις τη δική σου συμβουλή σήμερα. Ένας συμβιβασμός σε αυτό έχει νόημα. Μπορεί να είναι η στιγμή να κάνεις προσαρμογές και να λάβεις μέτρα για να βελτιώσεις την κατάσταση σου. Με τη Σελήνη στον τομέα των πόρων σου, είναι μια καλή ιδέα να ανασυνταχθείς ή να αφιερώσεις χρόνο για τα πράγματα

που πραγματικά έχουν σημασία.

Επίσης σήμερα, ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον τομέα της εργασίας και της υγείας σου. Μέχρι τις 22/10 αυτός ο αγγελιοφόρος πλανήτης στρέφει την προσοχή σου σε διαδικασίες και μεθόδους, τελειοποιώντας έργα, ολοκληρώνοντας δουλειές και οργανώνοντας τους χώρους εργασίας και διαβίωσης.

Δίδυμοι: Η Σελήνη περνά τη μέρα στο ζώδιο σου και το να πάρεις την ηγεσία ή να αναλάβεις την ευθύνη έρχεται εύκολα. Οι άλλοι ελκύονται από τη φυσική σου αυτοπεποίθηση. Μπορεί να υπάρξει κάποια διασπορά ενεργειών σήμερα και είναι λογικό να ελέγξεις τον εαυτό σου για να καταλάβεις εάν οι παρορμήσεις σου βασίζονται στην πραγματική ανάγκη και όχι μόνο στην πλήξη.

Επίσης σήμερα ο Ερμής ξεκινά τη διέλευση του στον ηλιακό 5ο οίκο σου. Αυτός είναι ένας καλός κύκλος που θα διαρκέσει έως τις 22, για αυτοέκφραση, κοινωνικοποίηση και αυθόρμητη συνομιλία ή μάθηση.

Καρκίνος: Θα μπορούσες να αισθάνεσαι άκρως εγκλωβισμένη αν οι άνθρωποι προσπαθούν να σε καθηλώσουν ή να σε πιέσουν για μια απάντηση ή μια δέσμευση σήμερα. Κάνε επιπλέον διαλείμματα αν είναι εφικτό.

Η Σελήνη περνάει σήμερα στο φόντο του ηλιακού σου χάρτη και η αρμονία της με τον Άρη στον τομέα του σπιτιού και της οικογένειας σου, ενισχύει το κίνητρο σου να αξιοποιήσεις τις βαθύτερες ανάγκες και τα συναισθήματα σου. Επίσης σήμερα ο Ερμής κατευθύνεται στον τομέα της καρδιάς, του σπιτιού και της οικογένειας σου.

Λέων: Αν και η σημερινή μέρα μπορεί να ξεκινήσει με αναποφάσιστους τρόπους, καλή ενέργεια είναι μαζί σου για να εξομαλύνεις τα πράγματα καθώς η μέρα προχωρά. Είσαι έτοιμη να αξιοποιήσεις στο έπακρο μια κατάσταση. Κρατώντας τις επιλογές σου ανοιχτές μπορεί να προσκαλέσεις θετικές, ενδιαφέρουσες εμπειρίες.

Επίσης σήμερα ο Ερμής κατευθύνεται στον ηλιακό 3ο οίκο σου, όπου θα παραμείνει έως τις 22/10, ενισχύοντας και επιταχύνοντας τις καθημερινές σου υποθέσεις και πυροδοτώντας την περιέργεια σου. Αυτή είναι μια ευχάριστη θέση για τον Ερμή και να νιώθεις φρέσκια, αν και μπορεί να υπάρχουν στιγμές που είναι δύσκολο να συγκεντρωθείς.

Δες στο tlife.gr τις προβλέψεις για όλα τα ζώδια.

To άρθρο Τι λένε τα ζώδια για σήμερα Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023,tetarti 4 oktovriou 2023