Τι... απέγιναν οι πρωταγωνιστές της "Ματίλντα": Φιλίες, καριέρες και μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο

17:39 9/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Η ταινία “Ματίλντα” βγήκε στη μεγάλη οθόνη το 1996 και έκανε τεράστια επιτυχία. H “Sun” αποκαλύπτει τι απέγιναν οι πρωταγωνιστές της…

Η Μάρα Γουίλσον ήταν μόλις εννέα ετών, όταν έπαιξε τη Ματίλντα. Λίγους μήνες πριν βγει η ταινία στους κινηματογράφους, η μητέρα της πέθανε από καρκίνο. Όπως έχει αποκαλύψει, ο συμπρωταγωνιστής της, Ντάνι Ντε Βίτο, ο οποίος υποδυόταν τον πατέρα της, είχε πάρει ένα αντίγραφο της ταινίας για να το δείξει στην ετοιμοθάνατη μητέρα της, ενώ βρισκόταν στο νοσοκομείο «ώστε να έχει την ευκαιρία να τη δει».

Πρόσφατα, η 35χρονη

Μάρα Γουίλσον πρωταγωνίστησε στην τηλεοπτική σειρά “BoJack Horseman” και κυκλοφόρησε το βιβλίο της, “Where Am I Now?”.

Δεσποινίς Τράντσμπουλ

Η Παμ Φέρις υποδύθηκε την κακιά διευθύντρια και πρωταθλήτρια της σφυροβολίας, δεσποινίδα Τράντσμπουλ. Στη συνέχεια πρωταγωνίστησε ως -επίσης κακιά- θεία Μαρτζ στην ταινία “Χάρι Πότερ και ο Αιχμάλωτος του Αζκαμπάν” και ακολούθησαν οι συμμετοχές της σε τηλεοπτικές επιτυχίες, όπως “Rosemary & Thyme”, “Little Dorrit” και “Call The Midwife”. Ο πιο διάσημος ρόλος της ήταν ως Ma Larkin στο “Darling Buds Of May”.

Το 2008, ισχυρίστηκε ότι η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς είχε τσακωθεί μαζί της, αφού εξαιτίας της έχασε μια από τις πρεμιέρες ταινιών του A-lister. “Νομίζω ότι ήταν ο Zorro – αλλά το αυτοκίνητό μου κόλλησε σε τρομερή κίνηση”, είχε πει στη MailOnline. “Στέλνω μηνύματα συγγνώμης εδώ και σχεδόν 15 χρόνια”.

Μπρους Μπόγκτροτερ

Ο 38χρονος Τζίμι Καρζ υποδύθηκε σε ηλικία 12 ετών έναν από τους συμμαθητές της Ματίλντα, τον οποίο… βασάνισε η δεσποινίς Τράντσμπουλ, όταν έμαθε ότι είχε φάει κρυφά το κέικ της.

Μετά τη “Ματίλντα” εμφανίστηκε στο “The Wedding Singer” και στην τηλεοπτική σειρά “ER”, πριν ακολουθήσει μια καριέρα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σπούδασε Οστεοπαθητική Ιατρική στο Philadelphia College και αποφοίτησε ως γιατρός το 2017.

“Η υποκριτική στον κινηματογράφο δεν είναι πολύ διασκεδαστική. Το να κάνεις το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά μέχρι να ‘το καταφέρνεις σωστά’ στα μάτια του σκηνοθέτη, δεν επιτρέπει μεγάλη δημιουργική ελευθερία”, είχε δηλώσει το 2012.

Ο κύριος Γουόρμγουντ

Ο Ντάνι Ντε Βίτο υποδύθηκε τον πατέρα της Ματίλντα, ο οποίος αδιαφορούσε για αυτήν και δεν αποδέχτηκε ποτέ ότι ήταν διαφορετική, ενώ ήταν και σκηνοθέτης της ταινίας. Ο -77χρονος σήμερα- Ντάνι Ντε Βίτο ήταν ήδη σταρ του Χόλιγουντ, όταν βγήκε η ταινία και φυσικά ακολούθησαν και άλλες μεγάλες επιτυχίες του. 

Το 2017, χώρισε με τη σύζυγο του, ύστερα από 35 χρόνια γάμου. 

Κυρία Γουόρμγουντ 

Η Ρέα Πέρλμαν πρωταγωνίστησε με τον -τότε σύζυγό της- Ντάνι Ντε Βίτο, υποδυόμενη τη μητέρα της Ματίλντα. Ακολούθησε μια επιτυχημένη κινηματογραφική καριέρα για την -74χρονη σήμερα- Πέρλμαν, η οποία θα εμφανιστεί στη νέα ταινία της Barbie.

Λεβάντα 

Η Kiami Davael, η οποία υποδύθηκε την καλύτερη φίλη της Ματίλντα, την Λεβάντα, είναι 36 ετών.  Μετά την εμφάνισή της στην ταινία, συμμετείχε στις τηλεοπτικές εκπομπές “Conan The Adventurer, Moesha”, “The House and Grown Ups”. Φοίτησε 12 χρόνια σε κολλέγιο υποκριτικής και το 2008, αποφοίτησε με πτυχίο ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο του Κεντάκι.

Παραμένει στενή φίλη της “Ματίλντα” (Μάρα Γουίλσον) και πλέον ασχολείται με το τραγούδι. Αναμένεται να εμφανιστεί στις ταινίες “Whealthy And Wise” και “Chicago Calling”.

Δεσποινίς Χάνεϊ

Η Έμπεθ Ντέιβιντζ υποδύθηκε την αγαπημένη δασκάλα της Ματίλντα, τη δεσποινίς Χάνεϊ, η οποία τελικά την υιοθετεί. Έχει πρωταγωνιστήσει στις τηλεοπτικές σειρές “Citizen Baines”, “Mad Men” και “Californication”, και υποδύθηκε τη μητέρα του Peter Parker στο “The Amazing Spider-Man”.

Το 2013, πάλεψε κρυφά με τον καρκίνο του μαστού και υποβλήθηκε σε μαστεκτομή. Το πρόβλημα της υγείας της αποκαλύφθηκε τρία χρόνια αργότερα, όταν αρνήθηκε να κάνει πλαστική και επέλεξε να εμφανιστεί με τα “σημάδια” της μαστεκτομής στην τηλεοπτική σειρά “Ray Donovan”. Όπως δήλωσε τότε, ήλπιζε να κάνει και άλλες γυναίκες που έχουν νοσήσει με καρκίνο του μαστού “να αισθάνονται όμορφα”.

Η 57χρονη Έμπεθ Ντέιβιντζ είναι παντρεμένος εδώ και 20 χρόνια και έχει δύο παιδιά.

To άρθρο Τι... απέγιναν οι πρωταγωνιστές της "Ματίλντα": Φιλίες, καριέρες και μία σκληρή μάχη με τον καρκίνο δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα