Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη «χρυσή» διάρρηξη στη Θέρμη - Τι λέει ο ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας

14:27 5/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από από την χρυσή διάρρηξη στην μονοκατοικία του δήμου Θέρμης στη Θεσσαλονίκη, φέρνει σήμερα (05.04.2023) στο φως της δημοσιότητας το newsit.gr.

Συγκεκριμένα, στα πλάνα που εξασφάλισε από τη Θεσσαλονίκη το newsit.gr,

αποτυπώνεται ο ένας εκ των δραστών να φεύγει από την μονοκατοικία στη Θέρμη, κρατώντας στα χέρια του το χρηματοκιβώτιο με τα 247.000 ευρώ.

Το οπτικό υλικό έχει διάρκεια 16 δευτερόλεπτα και εμφανίζεται ο ένας δράστης που φοράει λευκή μπλούζα, γάντια και έχει καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του να βγαίνει από την μπαλκονόπορτα που είχε σπάσει λίγη ώρα νωρίτερα μαζί με τους συνεργούς του.   

Έχοντας στα χέρια του το σιδερένιο κουτί, τρέχει προς της αυλόπορτα την οποία αφού την ανοίγει εξαφανίζεται με τους υπόλοιπους τρεις δράστες στους δρόμους της περιοχής.

«Έγινε γύρω στις 8 με 8:10 το πρωί ενώ η σύζυγος μου είχε φύγει για να πάει τα παιδιά στο σχολείο. Εγώ είχα φύγει για τη δουλεία μου. Το καταλάβαμε μετά από λίγο όταν πήγαινε ο πεθερός μου στο σπίτι και μας πήρε τηλέφωνο», λέει στο newsit.gr o ιδιοκτήτης του σπιτιού και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Όταν φεύγαμε από το σπίτι είχα δει κάποιον που ήταν στο δρόμο και περπατούσε, αλλά είναι ένας δρόμος που πάει πολύς κόσμος για περπάτημα και δεν έδωσα σημασία. Τελικά πρέπει να ήταν αυτός που έδωσε το σήμα για να μπούνε μέσα. Ο πεθερός μου, πήγε στο σπίτι περίπου στις 8:30». 

Στη συνέχεια, ο ιδiοκτήτης του σπιτιού αναφέρει στο newsit.gr ότι οι διαρρήκτες πήραν τις οικονομίες πολλών χρόνων. «Έσπασαν τα παντζούρια και την μπαλκονόπορτα και πήγαν στην κρεβατοκάμαρα που ήταν το χρηματοκιβώτιο. Το πήραν ολόκληρο και έφυγαν, είχε μέσα τους κόπους μιας ζωής. Ευτυχώς δεν ήταν εκεί η σύζυγος με τα παιδιά γιατί, όπως φαίνεται και στα βίντεο κρατούσαν λοστούς, δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει» λέει ο ιδιοκτήτης του σπιτιού και μιλώντας για τις έρευνες των αστυνομικών αρχών αναφέρει:

«Έπιασαν δύο άτομα, δεν ήταν μόνο αυτοί οι δύο βέβαια, αλλά τουλάχιστον έγινε η αρχή. Από την ασφάλεια έκαναν καλά την δουλειά τους και από την πρώτη στιγμή, ήρθε όλο το κλιμάκιο της Ασφάλειας, ήταν δίπλα μας και δεν σταμάτησαν καθόλου τις έρευνες».

Το βίντεο ντοκουμέντο: 

Άγγελος Λαμπίδης

To άρθρο Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη «χρυσή» διάρρηξη στη Θέρμη - Τι λέει ο ιδιοκτήτης της μονοκατοικίας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Θεσσαλονίκη, Νέο, Θέρμη –,thessaloniki, neo, thermi –