ΤΕΚΑ: Τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της κεφαλαιοποιητικής επικουρικής ασφάλισης

12:27 5/4/2024 - Πηγή: NewsIt

Για τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της κεφαλαιποιητικής επικουρικής ασφάλισης ενημερώνει τους νέους εργαζόμενους το Ταμείο Επικουρικής Κεφαλαιοποιητικής Ασφάλισης (ΤΕΚΑ), μετά από δύο χρόνια λειτουργίας.

Το ΤΈΚΑ παρουσιάζει την καμπάνια με κεντρικό μήνυμα «Επένδυσε σήμερα στο δικό σου αύριο!» και παραθέτει τις διαφορές το νέου συστήματος ασφάλισης, προς όφελος των νέων ασφαλισμένων, όπως είναι:

η δημιουργία «ατομικού κουμπαρά» για την αποταμίευση των εισφορών επικουρικής ασφάλισηςη κρατική εγγύηση των εισφορώνη προοπτική για υψηλότερες επικουρικές συντάξειςη δυνατότητα για συνεχή
και πλήρη έλεγχο του ατομικού λογαριασμού μέσω της ηλεκτρονικής εφαρμογής myTEKA.

Παράλληλα με την εκστρατεία επικοινωνίας, βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία και οι λογαριασμοί του ΤΕΚΑ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, X (Twitter), LinkedIn, YouTube), με ενημερωτικό και εκπαιδευτικό περιεχόμενο, προσαρμοσμένο στις ανάγκες των χρηστών.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του ΤΕΚΑ, Κίμων Βολίκας δήλωσε σχετικά: «Μια από τις μεγαλύτερες προκλήσεις για το ΤΕΚΑ είναι η οικοδόμηση σχέσεων εμπιστοσύνης με τους ασφαλισμένους, αλλά και ευρύτερα με την κοινωνία. Σε αυτή την προσπάθεια, η επικοινωνία αποτελεί βασικό όχημα. Με την πρώτη μας καμπάνια θέλουμε να απευθυνθούμε στο ευρύ κοινό και ειδικότερα στους νέους, που είναι οι άμεσα ωφελούμενοι ώστε να τους ενημερώσουμε και να τους παροτρύνουμε να ενταχθούν στο ΤΕΚΑ και να επωφεληθούν από τα πλεονεκτήματα του νέου συστήματος».

To άρθρο ΤΕΚΑ: Τα οφέλη και τα πλεονεκτήματα της κεφαλαιοποιητικής επικουρικής ασφάλισης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΤΕΚΑ,teka