Συναγερμός για «κατάσταση ομηρείας» σε φαρμακείο της Καρλσρούης στη Γερμανία

20:03 10/3/2023 - Πηγή: NewsIt

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές στην Καρλσρούη της Γερμανίας, λόγω ενός περιστατικού με ομήρους εγκλωβισμένους σε φαρμακείο της πόλης. 

Σύμφωνα με την εφημερίδα Bild της Γερμανίας, στο σημείο έχουν σπεύσει πολλοί αστυνομικοί για την «κατάσταση ομηρείας», ωστόσο αν και οι Αρχές επιβεβαίωσαν το περιστατικό, δεν είναι γνωστό πόσοι όμηροι κρατούνται μέσα στο φαρμακείο

αλλά ούτε και πόση ώρα συνεχίζεται αυτή η κατάσταση.

Η αστυνομία της Καρλσρούης ανακοίνωσε στο Twitter ότι η περιοχή έχει αποκλειστεί και ότι εκεί βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη.

Σύμφωνα με τη Bild, η αστυνομία δεν έχει αποκαλύψει τον αριθμό των ομήρων μέσα στο φαρμακείο για «τακτικούς λόγους» και προσθέτει ότι οι αστυνομικές δυνάμεις είναι σε επικοινωνία με τους ύποπτους ως απαγωγείς.

Bitte den Bereich rund um die Ettlinger Str. weiterhin meiden.

Bürgerinnen und Bürger, die aufgrund der Absperrmaßnahmen derzeit nicht nach Hause können, haben die Möglichkeit, in die Nebeniusschule in der Nebeniusstraße 22 zu gehen.

Eure #Polizei #Karlsruhe#KA1003

— Polizei Karlsruhe (@Polizei_KA) March 10, 2023

BREAKING: Police in Germany have confirmed a hostage situation at a pharmacy in the city of Karlsruhe – but it is not yet known how many people are being held.

Latest: https://t.co/PAiZ4D1jU3

Sky 501, Virgin 602, Freeview 233 and YouTube pic.twitter.com/mNohJiR7IB

Sky News (@SkyNews) March 10, 2023

Παράλληλα, προέτρεψε τους πολίτες να αποφύγουν να κυκλοφορήσουν στους γύρω δρόμους, επειδή το περιστατικό με τους ομήρους βρίσκεται σε εξέλιξη.

To άρθρο Συναγερμός για «κατάσταση ομηρείας» σε φαρμακείο της Καρλσρούης στη Γερμανία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα