Συγκινημένη η Μαρία Σάκκαρη: «Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να έρθω και να ξεπεράσω τους φόβους μου»

09:49 20/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Η Μαρία Σάκκαρη δεν περνάει και τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα της και θέλει να κάνει ένα restart, επιστρέφοντας στις σπουδαίες εμφανίσεις.

Η Μαρία Σάκκαρη αγωνίζεται αυτή την εβδομάδα στο τουρνουά της Γουαδαλαχάρα και νιώθει πολύ καλά, αφού αγαπάει πολύ το Μεξικό και οι Μεξικανοί την Ελληνίδα τενίστρια.

Μετά την άνετη νίκη της επί τη Στορμ Χάντερ και την πρόκριση στον τρίτο γύρο, η 28χρονη εμφανίστηκε αρκετά συγκινημένη.

«Δεν θα μπορούσα να ζητήσω ένα καλύτερο μέρος για να έρθω και να ξεπεράσω

τους φόβους μου, τις αμφιβολίες μου και τα δύσκολα συναισθήματά μου», είπε η Μαρία Σάκκαρη.

“I feel like this is my home tournament.”

@mariasakkari | #GDLOpenAKRON pic.twitter.com/3Cqlq6gyAj

wta (@WTA) September 20, 2023

«Πριν το ματς ήμουν ενθουσιασμένη που επέστρεφα στο court. Νιώθω σα να είναι τουρνουά της χώρας μου, δεν κάνω πλάκα. Μακάρι να είχαμε τουρνουά στην πατρίδα μου, αλλά ίσως μπορώ να πάρω την υπηκοότητα, να είμαι Ελληνίδα και Μεξικανή! Είναι απίστευτο που έρχομαι εδώ κάθε χρόνο και ζω αυτό. Είναι συγκλονιστικό», πρόσθεσε η Ελληνίδα τενίστρια.

Σε άλλες δηλώσεις αργότερα μίλησε ξανά για την αγάπη των Μεξικανών: «Είναι απίστευτο, αισθάνομαι σαν ντόπια. Το έχω πει πολλές φορές, αισθάνομαι σχεδόν σαν Μεξικανή! Δεν ξέρω από πού ήρθε, αλλά είναι εκπληκτική η συμπαράστασή τους».

 

To άρθρο Συγκινημένη η Μαρία Σάκκαρη: «Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος για να έρθω και να ξεπεράσω τους φόβους μου» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα