Στους 125 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από την τεράστια έκρηξη σε δεξαμενή καυσίμων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ

20:40 26/9/2023 - Πηγή: NewsIt

Τραγικότερος γίνεται ο απολογισμός της τεράστιας έκρηξης σε δεξαμενή καυσίμων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ. Στους 125 ανέρχονται οι νεκροί μετέδωσε το πρακτορείο ειδήσεων Interfax Azerbaijan, επικαλούμενο το Υπουργείο Υγείας της Αρμενίας.

Η έκρηξη, τα αίτια της οποίας δεν έχουν διευκρινιστεί, σημειώθηκε ως γνωστόν σε έναν δρόμο κοντά στην πρωτεύουσα του Ναγκόρνο Καραμπάχ,

το Στεπανακέρτ. 

Από την έκρηξη και την πυρκαγιά που σημειώθηκε σε δεξαμενή καυσίμων, έχασαν τη ζωή τους τουλάχιστον 125 άνθρωποι, σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο Interfax Azerbaijan, που επικαλείται το Υπουργείο Υγείας της Αρμενίας.

Τα πτώματα εκείνων που σκοτώθηκαν από την έκρηξη της Δευτέρας (25.092.2023) μεταφέρθηκαν στην Αρμενία, διευκρίνισε το πρακτορείο ειδήσεων.

Βίντεο του Guardian από την τεράστια έκρηξη σε δεξαμενή καυσίμων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ:

Οι δυνάμεις του Αζερμπαϊτζάν έθεσαν υπό τον έλεγχό τους τον θύλακα Ναγκόρνο Καραμπάχ την περασμένη εβδομάδα, έπειτα από μια επίθεση – αστραπή.

Χιλιάδες Αρμένιοι κάτοικοι της περιοχής φεύγουν τις τελευταίες ημέρες, αναζητώντας καταφύγιο στην Αρμενία.

To άρθρο Στους 125 ανέβηκε ο αριθμός των νεκρών από την τεράστια έκρηξη σε δεξαμενή καυσίμων στο Ναγκόρνο Καραμπάχ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα