Στέφανος Τσιτσιπάς: «Όνειρό μου να συναντήσω τον Λιονέλ Μέσι, ήμουν οπαδός της Ίντερ Μαϊάμι πριν πάει εκεί»

18:04 29/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξέφρασε τον θαυμασμό του στον Λιονέλ Μέσι, λέγοντας πως το όνειρό του είναι να τον συναντήσει κάποια στιγμή.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται στις ΗΠΑ, συμμετέχοντας στο US Open και -σε δηλώσεις του στο ESPN– έκανε και κάποιες… ποδοσφαιρικές δηλώσεις, εστιάζοντας στον Λιονέλ Μέσι.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς

δήλωσε θαυμαστής του Λιονέλ Μέσι, ενώ τόνισε πως ήταν υποστηρικτής της Ίντερ Μαϊάμι πριν ο Αργεντινός πάει στην ομάδα του MLS.

Μάλιστα, ο Έλληνας τενίστας αποκάλυψε πως κατενθουσιάστηκε όταν ολοκληρώθηκε η συγκεκριμένη μετεγγραφή και ανέφερε ότι είναι το όνειρό του να τον συναντήσει και να μιλήσουν για 2-3 λεπτά.

“Τα έχω δει όλα. Έχω δει όλα τα παιχνίδια. Ήμουν οπαδός της Ίντερ Μαϊάμι πριν έρθει ο Μέσι. Είναι η ομάδα από τις ΗΠΑ που υποστηρίζω. Όταν είδα ότι ερχόταν, ήμουν ο πιο χαρούμενος άνθρωπος.

Είναι ένας από τους αγαπημένους μου παίκτες. Είναι απλός και όμορφος άνθρωπος, όχι απλώς αθλητής. Θαυμάζω πολλά πράγματα για τον Μέσι και ελπίζω να μπορέσω να τον συναντήσω για να μιλήσουμε για 2 ή 3 λεπτά, θα ήταν το όνειρό μου. Είχα την ευκαιρία να δω έναν αγώνα από κοντά με τους New York Red Bulls, αλλά δεν μπόρεσα γιατί ήμουν απασχολημένος” ανέφερε.

To άρθρο Στέφανος Τσιτσιπάς: «Όνειρό μου να συναντήσω τον Λιονέλ Μέσι, ήμουν οπαδός της Ίντερ Μαϊάμι πριν πάει εκεί» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα