Στέφανος Κασσελάκης για την Ανάπλαση Αθήνας: Όταν η οικογένεια χάνει την εξουσία, γίνεται καθεστώς

14:02 19/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Κάνοντας share την ανάρτηση του Χάρη Δούκα για την τροπολογία της κυβέρνησης σχετικά με την «Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.», ο Στέφανος Κασσελάκης επιτίθεται στην «οικογένεια» Μητσοτάκη και την κατηγορεί ότι θέλει να «καλύψει» τον Κώστα Μπακογιάννη.

«Όσο ο Δήμαρχος Αθηναίων ήταν της οικογένειας, κατείχε τη θέση του Προέδρου της δημοτικής εταιρείας “Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.”. Τώρα που δεν είναι, ο Κ. Μητσοτάκης τον πετάει έξω με τροπολογία

της τελευταίας στιγμής», αναφέρει αρχικά ο Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει επίσης ότι ο Χάρης Δούκας είχε προαναγγείλει ότι θα έκανε διαχειριστικό έλεγχο για τα πεπραγμένα του Κώστα Μπακογιάννη για τον Μεγάλο Περίπατο, την Πανεπιστημίου και «άλλους “περιπάτους” με οσμή σκανδάλου».

«Όταν η Οικογένεια χάνει την εξουσία, βρίσκει άλλο δρόμο αυτοπροστασίας: Γίνεται καθεστώς. Ιδίως αν πρόκειται να καλύψει εκλεκτό μέλος της», καταλήγει ο Στέφανος Κασσελάκης.

Όσο ο Δήμαρχος Αθηναίων ήταν της οικογένειας, κατείχε τη θέση του Προέδρου της δημοτικής εταιρείας «Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.».
Τώρα που δεν είναι, ο Κ.Μητσοτάκης τον πετάει έξω με τροπολογία της τελευταίας στιγμής!

Διαβάστε την ανάρτηση του νέου Δημάρχου Χάρη Δούκα και θα καταλάβετε… https://t.co/jRS3B0OO1E

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) December 19, 2023

Όλη η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Όσο ο Δήμαρχος Αθηναίων ήταν της οικογένειας, κατείχε τη θέση του Προέδρου της δημοτικής εταιρείας «Ανάπλαση Αθήνας Α.Ε.».

Τώρα που δεν είναι, ο Κ. Μητσοτάκης τον πετάει έξω με τροπολογία της τελευταίας στιγμής!

Διαβάστε την ανάρτηση του νέου Δημάρχου Χάρη Δούκα και θα καταλάβετε τους λόγους.

Η νέα δημοτική αρχή είχε προαναγγείλει ότι θα προχωρούσε σε διαχειριστικό έλεγχο στα πεπραγμένα του κ. Μπακογιάννη για τον Μεγάλο Περίπατο της Πανεπιστημίου και για άλλους «περιπάτους» με οσμή σκανδάλου.

Όταν η Οικογένεια χάνει την εξουσία, βρίσκει άλλο δρόμο αυτοπροστασίας: Γίνεται καθεστώς. Ιδίως αν πρόκειται να καλύψει εκλεκτό μέλος της.

To άρθρο Στέφανος Κασσελάκης για την Ανάπλαση Αθήνας: Όταν η οικογένεια χάνει την εξουσία, γίνεται καθεστώς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα