Σρέντερ για το Γερμανία – Ελλάδα: «Κορυφαίος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αλλά είμαστε καλά προετοιμασμένοι»

10:56 13/9/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Ντένις Σρέντερ ετοιμάζεται για το μεγάλο παιχνίδι της Γερμανίας με την Ελλάδα στα προημιτελικά του Eurobasket 2022 και μίλησε για το ματς και τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Αρχηγός της Εθνικής Γερμανίας πια, ο Σρέντερ τόνισε στο Sportschau πόσο δύσκολο θα είναι να αντιμετωπίσουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, αλλά έδειξε πίστη στην ομάδα του.

Οι δηλώσεις του Σρέντερ για το Γερμανία – Ελλάδα

«Θέλουμε

να είμαστε στα ημιτελικά και να αναμετρηθούμε με τους καλύτερους. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ένας από τους κορυφαίους μπασκετμπολίστες αυτή τη στιγμή, αλλά είμαστε έτοιμοι, καλά προετοιμασμένοι και με καλή διάθεση.

Όλοι πρέπει να είμαστε αφοσιωμένοι και να τρέχουμε κατευθείαν πίσω με συγκέντρωση κάθε φορά που σκοράρουμε. (σ.σ. Ο Γιάννης) Μπορεί να τρέξει ένα fastbreak εναντίον τριών, τεσσάρων ατόμων. Πρέπει να κάνουμε καλή δουλειά ως ομάδα και να είμαστε πειθαρχημένοι. Αν καταφέρουμε να τους κάνουμε να παίξουν στο μισό γήπεδο, αυτό είναι καλό, είναι χειρότεροι εκεί από ό,τι στο γρήγορο break.

Για το κλίμα στην ομάδα: «Μόλις ήρθαμε από την προπόνηση, γευματίσαμε μαζί και τώρα ο καθένας έχει τον δικό του χρόνο. Οι άνθρωποι έχουν οικογένειες εδώ, περνούν χρόνο μαζί τους ή βγαίνουν για φαγητό μαζί ως ομάδα ή παίζουν χαρτιά ή Call of Duty στο Playstation. Έπαιξα και τάβλι. Δεν είχαμε αυτή την ομαδική χημεία στο παρελθόν, αλλά τώρα αυτό το καλοκαίρι, είναι διαφορετικά».

Για το σουτ του: «Δουλεύω σε αυτό καθημερινά. Είμαι πάντα αισιόδοξος. Αν θα βρουν στόχο ή όχι δεν μπορείς να το ελέγξεις. Προσφέρω πολλά περισσότερα από τους πόντους στο τρίποντο».

To άρθρο Σρέντερ για το Γερμανία – Ελλάδα: «Κορυφαίος ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αλλά είμαστε καλά προετοιμασμένοι» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σρέντερ, Γερμανία – Ελλάδα, Κορυφαίος, Γιάννης Αντετοκούνμπο,srenter, germania – ellada, koryfaios, giannis antetokounbo