Σοκ στη σκηνή τον Oscars: Ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ γιατί κορόιδεψε τη γυναίκα του!

05:48 28/3/2022 - Πηγή: NewsIt

Μια πρωτοφανής στιγμή καταγράφηκε στην 94η απονομή των βραβείων Όσκαρ. Η στιγμή που ένας ηθοποιός (Γουίλ Σμιθ) ανέβηκε στη σκηνή για να χτυπήσει έναν άλλο (Κρις Ροκ).

Όλα έγιναν ενώ ο Κρις Ροκ παρουσίαζε το Όσκαρ καλύτερου ντοκιμαντέρ, άρχισε να

αστειεύεται. Πρώτα με το ζευγάρι Χαβιέρ Μπαρδέμ – Πενέλοπε Κρουζ που είναι και οι δυο υποψήφιοι και μετά πήγε στη σύζυγο του Γουίλ Σμιθ, χλευάζοντας το γεγονός πως είχε σχεδόν ξυρισμένο το κεφάλι της, όπως η Ντέμι Μουρ στο G.I. Jane.

«Τζέντα, σε αγαπώ αλλά περιμένω το G. I. Jane 2» είπε ο Κρις Ροκ και η Τζέντα Πίνκετ Σμιθ δεν έκρυψε την ενόχλησή της. Και δευτερόλεπτα λεπτά, ο Γουίλ Σμιθ σηκώθηκε από τη θέση του, ανέβηκε στη σκηνή, πλησίασε τον Κρις Ροκ και τον χαστούκισε σε… παγκόσμια μετάδοση!

Best Actor? Anyone but Will Smith #oscars https://t.co/Y5n9JqCMAQ

— Kimberly Davis (@Kimberl04757685) March 28, 2022

O que rolou aqui? #Oscar pic.twitter.com/SynHyNpjbQ

— Tracklist (@tracklist) March 28, 2022

Εξοργισμένος επέστρεψε στη θέση του, με τον Κρις Ροκ να του λέει πως ό,τι είπε ήταν απλά ένα αστείο αλλά ο Γουίλ Σμιθ του φώναζε να μην πιάνει στο γα@@@@νο στόμα του, το όνομα της γυναίκας του!

Φαίνεται πως το κούρεμα της Τζέντα Πίνκετ Σμιθ δεν ήταν επιλογή της αλλά η γνωστή ηθοποιός φαίνεται πως έχει αλωπεκία και της έχουν πέσει τα μαλλιά. 

That escalated quickly. #Oscars pic.twitter.com/rSj874rZhj

— E! News (@enews) March 28, 2022

To άρθρο Σοκ στη σκηνή τον Oscars: Ο Γουίλ Σμιθ χαστούκισε τον Κρις Ροκ γιατί κορόιδεψε τη γυναίκα του! δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σοκ, Oscars, Γουίλ Σμιθ, Κρις Ροκ,sok, Oscars, gouil smith, kris rok