Σκοτώθηκε σε ανατριχιαστικό τροχαίο στο Ηράκλειο οδηγός μηχανής - Σοκ για τους αυτόπτες μάρτυρες

08:38 5/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Ακόμα ένας νεκρός σε τροχαίο στο Ηράκλειο και την Κρήτη. Ο άτυχος οδηγός έχασε τον έλεγχο της μηχανής που οδηγούσε και ξεψύχησε κάτω από αυτοκίνητο…

Μεγαλώνει διαρκώς η μαύρη λίστα των θυμάτων της ασφάλτου στο Ηράκλειο και την Κρήτη. Σε νέο τροχαίο δυστύχημα, έχασε

τη ζωή του ένας 23χρονος οδηγός μηχανής. Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος και οι διασώστες τον απεγκλώβισαν νεκρό. Ο άτυχος δικυκλιστής έχασε τον έλεγχο και σκοτώθηκε στην καρδιά της πόλης. Στο σημείο της τραγωδίας επικράτησε αναστάτωση, με τους αυτόπτες μάρτυρες να παραμένουν συγκλονισμένοι από τις σκηνές που εκτυλίχθηκαν μπροστά τους.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, όλα συνέβησαν χθες το βράδυ, 4 Δεκεμβρίου, όταν ένας άνδρας που κινούνταν με το δίκυκλό του επί της λεωφόρου 62 Μαρτύρων στο Ηράκλειο, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με όχημα που οδηγούσε μια 28χρονη. Ο άτυχος νεαρός εκτοξεύτηκε από τη μηχανή και «σφήνωσε» κάτω από ΙΧ.

Αν και στο σημείο έφτασε άμεσα ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο 23χρονος μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο 23χρονος φέρεται να μην φορούσε προστατευτικό κράνος, ενώ τα αιτία πρόκλησης του δυστυχήματος διερευνά η Τροχαία Ηρακλείου. Στο σημείο της τραγωδίας επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του 23χρονου, 12 πυροσβέστες που έφτασαν με 4 οχήματα.

To άρθρο Σκοτώθηκε σε ανατριχιαστικό τροχαίο στο Ηράκλειο οδηγός μηχανής - Σοκ για τους αυτόπτες μάρτυρες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Σκοτώθηκε, Ηράκλειο, - Σκληρές,skotothike, irakleio, - sklires