Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Η πρωθυπουργός της Ιταλίας, ο Φραντσέσκο Τότι, η Λάτσιο και η Μπολόνια στην κηδεία του Σέρβου

14:41 19/12/2022 - Πηγή: NewsIt

Πλήθος κόσμου βρέθηκαν τη Δευτέρα (19.12) στον καθεδρικό ναό “Basilica di Santa Maria degli Angeli e dei Martiri” της Ρώμης, για να πουν το τελευταίο «αντίο» στον Σίνισα Μιχαΐλοβιτς, που έφυγε από τη ζωή μετά από γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 53 ετών, προκαλώντας ανείπωτη θλίψη στο ιταλικό ποδόσφαιρο. Μετά το λαϊκό προσκύνημα για τον Σέρβο προπονητή της Μπολόνια,

σήμερα έγινε η κηδεία του με πλήθος ανθρώπων από το χώρο του ποδοσφαίρου -αλλά και της πολιτικής- να δίνουν το «παρών».

Φραντσέσκο Τότι, Ρομπέρτο Μαντσίνι, Ντανιέλε Ντε Ρόσι, αρκετοί παίκτες της Λάτσιο (μεγαλούργησε ως παίκτης με τη φανέλα της) αλλά και η ομάδα της μπολόνια (ήταν προπονητής της τα τελευταία δύσκολα χρόνια) βρέθηκαν στην κηδεία του Μιχαΐλοβιτς. Οι άνθρωποι των “λατσιάλι” έφεραν μαζί τους και την μασκότ της ομάδας, τον αετό με το όνομα Ολιμπία.

Στον Ναό βρέθηκαν επίσης η πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζιόρτζια Μελόνι, ο δήμαρχος της Ρώμης, Ρομπέρτο Γκουαλτιέρι, ο Υπουργός Αθλητισμού Αντρέα Αμπόντι, ο πρόεδρος της ιταλικής ολυμπιακής επιτροπής, Γκαμπριέλε Γκράβινα και πλήθος άλλων αξιωματούχων και φυσικά απλών φιλάθλων.

Να αναφέρουμε ότι τη στιγμή που εμφανίστηκε το φέρετρο του Σέρβου θρύλου του ποδοσφαίρου, υπήρξε ένα συγκλονιστικό χειροκρότημα.

Το πλήθος των οπαδών που βρέθηκαν έξω από τον καθεδρικό Ναό, κρατούσαν ένα πανό στη μνήμη του Μιχαΐλοβιτς, ενώ άναψαν και καπνογόνα.

ΦΩΤΟ REUTERS/Guglielmo MangiapaneΦΩΤΟ REUTERS/Guglielmo MangiapaneΦΩΤΟ REUTERS/Guglielmo MangiapaneΦΩΤΟ REUTERS/Guglielmo MangiapaneΦΩΤΟ REUTERS/Guglielmo Mangiapane

Roma, la bara di Sinisa Mihajlovic portata in chiesa per i funerali # #localteam pic.twitter.com/xrZTBGdLm4

— Local Team (@localteamtv) December 19, 2022

Roma, calciatori e staff del Bologna entrano in chiesa per i funerali di Sinisa Mihajlovic #sinisamihajlovic #bologna #calcio #localteam pic.twitter.com/J2PBsp1CBJ

— Local Team (@localteamtv) December 19, 2022

To άρθρο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς: Η πρωθυπουργός της Ιταλίας, ο Φραντσέσκο Τότι, η Λάτσιο και η Μπολόνια στην κηδεία του Σέρβου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα