Ράνια Τζίμα: το γλυκό μήνυμα της 7χρονης κόρης της

17:09 18/12/2023 - Πηγή: NewsIt

Αν και η Ράνια Τζίμα δεν συνηθίζει να κάνει αναρτήσεις στο Instagram σε σχέση με την οικογενειά της, το βράδυ της Κυριακής (17.12.2023) έκανε μια εξαίρεση και αιτία ήταν η κόρη της!

Η Ράνια Τζίμα ανέβασε μια ζωγραφιά της μικρής Ελένης, της κόρης που έχει αποκτήσει με τον σύζυγό της, Γαβριήλ Σακκελαρίδη. 

Η 7χρονη κόρη της γνωστής δημοσιογράφου έχει γράψει σε ένα χαρτί πόσο αγαπάει η μαμά της, τον μπαμπά της, τη γιαγιά της κι άλλα μέλη της οικογένειάς της. 

«Αυτά

τα παιδιά» έγραψε μόνο η Ράνια Τζίμα αναβάζοντας την παιδική ζωγραφιά στο instagram

     View this post on Instagram           

A post shared by Rania Tzima (@rania.tzima)

 

Υπενθυμίζεται ότι η γνωστή δημοσιογράφος σε πρόσφατη συνέντευξη της στην Ελένη Μενεγάκη, είχε πει: «Η κόρη μας δεν έχει καταλάβει ακόμα τη δουλειά μου. Δεν ασχολείται γενικά, μόνο για την εικόνα μου λέει.

Κάνουμε ό,τι και οι υπόλοιποι γονείς. Εγώ είμαι πολύ ελαστική μαζί της, ενώ ο Γαβριήλ είναι πιο αυστηρός. Είναι πολύ διαφορετική και από τους δυο μας. Η κόρη μου είναι χίπισσα. Πρέπει να κρατήσω ισορροπίες. Είναι πολύ χαλαρή.

Οι ανησυχίες μου είναι πως πρέπει να της περάσω την αίσθηση ότι πρέπει να προσέχει όταν θα φύγει από την αγκαλιά μου. Όταν αρχίσει να κάνει δραστηριότητες, πρέπει να της δείξουμε τι πρέπει και τι δεν πρέπει να επιτρέπει», συμπλήρωσε η Ράνια Τζίμα.

To άρθρο Ράνια Τζίμα: το γλυκό μήνυμα της 7χρονης κόρης της δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα