Πτώση τελεφερίκ στην Ιταλία: Βίντεο – ντοκουμέντο από την τραγωδία με τους 14 νεκρούς

13:04 17/6/2021 - Πηγή: NewsIt

Βίντεο – ντοκουμέντο από το σοκαριστικό δυστύχημα που σημειώθηκε στην βόρεια Ιταλία, και προκάλεσε τον θάνατο 14 ανθρώπων έρχεται στη δημοσιότητα. Πρόκειται για βίντεο που έχει καταγράψει την τελευταία διαδρομή της καμπίνας τελεφερίκ η οποία συνετρίβη σε ορεινή περιοχή κοντά στη λίμνη Ματζόρε, όταν έσπασε το ατσάλινο νήμα που τη συγκρατούσε.

Το βίντεο, σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Daily Mail, δείχνει πόσο κοντά στην ασφαλή αποβίβασή τους βρίσκονταν οι 15 επιβάτες του τελεφερίκ, μερικά

εκατοστά σχεδόν από την πλατφόρμα, προτού κοπεί το νήμα της ζωής τους με τόσο τραγικό τρόπο. 

Πρόκειται για δύο βίντεο που καταγράφουν τα 20 δευτερόλεπτα τρόμου που οδήγησαν στο πολύνεκρο δυστύχημα, στις 23 Μαΐου. Σύμφωνα με την Daily Mail, το ένα από αυτά τραβήχτηκε από το εσωτερικό του σταθμού στην πλαγιά του βουνού και το άλλο από σημείο εκτός.

Δείτε βίντεο:

Italian media published on Wednesday video footage of the deadly cable car disaster which occurred in northern Italy about three weeks ago. 14 people were killed in the accident, including five Israelis, all from the the same family. pic.twitter.com/LYZpeaRs04

— The Jewish Voice (@JewishVoice) June 16, 2021

Ένα από τα βίντεο δείχνει την καμπίνα καθώς πλησιάζει τον σταθμό. Όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά, αλλά ενώ η καμπίνα βρίσκεται λίγα μέτρα μακριά από το τέρμα, το νήμα σπάει! Τότε η καμπίνα ξεκινά μια ανεξέλεγκτη πορεία προς τα πίσω. Στο τέλος χτυπά σε έναν πυλώνα και συντρίβεται.

Το δεύτερο βίντεο που τραβήχτηκε έξω από τον σταθμό δείχνει από απόσταση την ξέφρενη πορεία της καμπίνας και των επιβατών της προς τον θάνατο.

Δείτε βίντεο:

Police have arrested three people in the cable car disaster that killed 14 people in northern Italy.

The emergency brake may have been deactivated by a clamp used as a temporary repair, prosecutors say pic.twitter.com/zlwmTtkJJ3

Bloomberg Quicktake (@Quicktake) May 26, 2021

Υπενθυμίζεται ότι από τους 15 επιβάτες που βρίσκονταν στο εσωτερικό της καμπίνας του τελεφερίκ επέζησε μονάχα ένας, ο μικρός Εϊτάν, ένα πεντάχρονο αγοράκι από το Ισραήλ.

To άρθρο Πτώση τελεφερίκ στην Ιταλία: Βίντεο – ντοκουμέντο από την τραγωδία με τους 14 νεκρούς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πτώση, Ιταλία, Βίντεο –,ptosi, italia, vinteo –