Πρώην παίκτρια του My Style Rocks βρήκε το αυτοκίνητό της... χωρίς τιμόνι! Η νέα «μόδα» στις κλοπές ανταλλακτικών

16:53 5/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο λόγος για την Μαρία Μακαριώτη, την πρώην παίκτρια του My Style Rocks που έπεσε θύμα κλεφτών. Έβαλαν στο «μάτι» το αυτοκίνητό της και… έκλεψαν το τιμόνι όπως περιέγραψε η ίδια, μιλώντας στο TLIVE.

Όπως φαίνεται, η νέα «μόδα» στις κλοπές ανταλλακτικών αυτοκινήτων είναι αυτή. Οι κλέφτες δηλαδή, αντί να «εξαφανίζουν» ολόκληρο το αυτοκίνητο και από αυτό να παίρνουν τα ανταλλακτικά, πλέον το ανοίγουν στο σημείο που το έχει παρκαρισμένο ο ιδιοκτήτης και κλέβουν επί τόπου τα

ανταλλακτικά που θέλουν.

Αυτό φαίνεται πως συνέβη και στην περίπτωση της πρώην παίκτριας του My Style Rocks η οποία έπεσε θύμα κλεφτών, όταν βγήκε στα Νότια Προάστια για νυχτερινή διασκέδαση.

«Βγαίνοντας από το κέντρο διασκέδασης, πηγαίνοντας στο αμάξι, βγάζω τα κλειδιά για να ξεκλειδώσω και βλέπω ότι ήδη είναι ξεκλείδωτο. Συνειδητοποιώ, όταν κάθισα στο αμάξι μου ότι λείπει το τιμόνι. Τα έχασα, έπαθα σοκ και δεν ήξερα πώς να αντιδράσω. Πήρα την οδική βοήθεια, πήρα την αστυνομία» δήλωσε στην κάμερα του TLIVE.

To άρθρο Πρώην παίκτρια του My Style Rocks βρήκε το αυτοκίνητό της... χωρίς τιμόνι! Η νέα «μόδα» στις κλοπές ανταλλακτικών δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα