«Ποτέ μην πουλάς τις αναμνήσεις σου»: Τα ερωτικά εφηβικά γράμματα του Τζον Λένον στην πρώτη του γυναίκα, Σίνθια και ο ρόλος του Πολ Μακάρτνεϊ

17:02 20/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Τζον Λένον ήταν παντρεμένος με την Σίνθια Πάουελ για έξι ολόκληρα χρόνια πριν εκείνη τον βρει με τη Γιόκο Όνο στο σπίτι της, φορώντας μόνο ένα μπουρνούζι και κρατώντας στα χέρια της ένα φλιτζάνι τσάι.

Μάλιστα όταν η Σίνθια γύρισε σπίτι και βρήκε τη Γιόκο Όνο να φοράει το μπουρνούζι της και να πίνει τσάι με τον Τζον Λένον, εκείνος είπε απλά «Ω, γεια σου».

Ο Τζον παντρεύτηκε την καλλιτέχνιδα Σίνθια Πάουελ το 1962. Είχαν γνωριστεί το 1957, ενώ ήταν και οι δύο φοιτητές στο Liverpool College of Art.

Απέκτησαν έναν γιο τον Τζούλιαν Λένον, που γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 1963. Ο Τζούλιαν πήρε το όνομα της μητέρας του Λένον, Τζούλια, που είχε σκοτωθεί σε ατύχημα το 1958.

Όταν χώρισαν ο Τζον έδινε στην πρώην του πια Σίνθια μία μικρή διατροφή για την επιμέλεια του Τζούλιαν, που ήταν μόλις 5 ετών.

Λίγα χρόνια μετά η Σίνθια δεν τα έβγαζε πέρα και έπρεπε να μαζέψει κάποια χρήματα για να επιβιώσουν αυτή και ο Τζούλιαν.

Τότε αποφάσισε να πουλήσει τα ερωτικά γράμματα και κάποιες ζωγραφιές που της είχε δώσει ο Τζον όταν ήταν νεαρό ζευγάρι και ερωτευμένοι έφηβοι. «Σ’ αγαπώ, Cyn» έγραφαν κάποια από αυτά.

Ποιος όμως τα αγόρασε; Λέγεται ότι αγοραστής ήταν ο Πολ Μακάρτνεϊ.

Ο Πολ είχε πληρώσει μια μικρή περιουσία για τα αναμνηστικά τα οποία λίγες μέρες αργότερα τα έστειλε πίσω στη Σίνθια μαζί με ένα σημείωμα.

«Ποτέ μην πουλάς τις αναμνήσεις σου. Με αγάπη, Paul McCartney» έγραφε το σημείωμα.

To άρθρο «Ποτέ μην πουλάς τις αναμνήσεις σου»: Τα ερωτικά εφηβικά γράμματα του Τζον Λένον στην πρώτη του γυναίκα, Σίνθια και ο ρόλος του Πολ Μακάρτνεϊ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποτέ, Τζον Λένον, Σίνθια, Πολ Μακάρτνεϊ,pote, tzon lenon, sinthia, pol makartnei