Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Η Καλομοίρα στεναχωρήθηκε πάρα πολύ, είχε πιστέψει υποσχέσεις που της είχαν δοθεί

23:53 15/3/2024 - Πηγή: NewsIt

“Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πλάσμα, θυμάμαι την στεναχώρια της” ομολογεί ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

Πίσω στον χρόνο και τη συνεργασία με την Καλομοίρα στην Eurovision γύρισε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα την Παρασκευή (15.03.2024) στον Alpha, με αφορμή όσα είπε πρόσφατα για την ΕΡΤ

η γνωστή τραγουδίστρια.

“Υπάρχει ένας ρομαντισμός που περιμένεις το λογικό μετά από μια τρίτη θέση, τόσο πετυχημένη, στη Eurovision. Δεν είναι μόνο θέμα της θέσης αλλά ήταν ότι το συγκεκριμένο τραγούδι έκανε και πολύ μεγάλη επιτυχία στο εξωτερικό.

Με τον Αμερικάνικο τυπικό τρόπο σκέψης της Καλομοίρας θα περίμενε ότι θα κάνει κάτι διαφορετικό όπου θα της ανοιχτούν κάποιοι άλλοι ορίζοντες.

Το να γυρίσει λοιπόν και να δει ότι οι προτάσεις ήταν μια από τα ίδια, φαντάζομαι ότι θα πρέπει να την απογοήτευσε την Καλομοίρα όλο αυτό.

Υπήρχαν κάποια λεγόμενα οδοιπορικά πληρωμένα από τον δημόσιο φορέα, τα οποία ήταν ένα συμβολικό ποσό.

Αυτό είναι κάτι που δεν γνωρίζω, σίγουρα ομως είχε λόγο η Καλομοίρα να έχει τα παράπονα της σε κάποια επίπεδα γιατί όντως έβαλε όλη την ψυχή της σε αυτό” υπογράμμισε ο γνωστός ραδιοφωνικός παραγωγός και στιχουργός.

  

“Είναι ένα πολύ ιδιαίτερο πλάσμα. Θυμάμαι την στεναχώρια της, όταν βγήκε τρίτη. Δηλαδή με το που τελείωσε η ψηφοφορία, εκείνη η στιγμή που είσαι στο green room δεν περιγράφεται εύκολα. Είναι τέτοια η υπερένταση σου που, όσο παίρνεις 12αρια είσαι σε μια περίεργη τσίτα, σαν να ίπτασαι λίγο.

Όταν λοιπόν τελείωσε αυτό, έμεινε έτσι μια γλυκόπικρη γεύση αλλά είδα την Καλομοίρα πως στεναχωρήθηκε πάρα πολύ γιατί είχε πιστέψει κάποιες υποσχέσεις που της είχαν δοθεί” πρόσθεσε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος.

To άρθρο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος: Η Καλομοίρα στεναχωρήθηκε πάρα πολύ, είχε πιστέψει υποσχέσεις που της είχαν δοθεί δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, Καλομοίρα,poseidonas giannopoulos, kalomoira