polikatikia.gr: Το δωρεάν app που «λύνει» τα χέρια διαχειριστών και ενοίκων

10:00 29/6/2023 - Πηγή: NewsIt

Κάθε μήνα ο… βραχνάς των κοινοχρήστων. Πόσα χιλιοστά διαμερίσματος έχει ο ένας, πόσα πρέπει να πληρώσει ο άλλος. «Τρέχα» μοίρασε τα χαρτιά, περίμενε να μαζέψεις τα λεφτά.

Και τα παράπονα. Αυτά τα παράπονα. «Γιατί να πληρώσω τόσα για ασανσέρ», «γιατί με το παραμικρό ανάβουν τα φώτα της εισόδου», «γιατί δεν έφτιαξες το φως που κάηκε στις αποθήκες», «γιατί αρκεί η απολύμανση», «γιατί να πληρώνουμε τόσα για συνεργείο καθαρισμού;», «θέλω να δώ αποδείξεις».

Ωραία η ζωή στην πολυκατοικία, αλλά δύσκολο…

task να είσαι διαχειριστής. Και εκτός από τα οικονομικά να έχεις να διαχειριστείς και τους ενοίκους, ιδιοκτήτες ή ενοικιαστές.

Η λύση σε όλα τα προβλήματα των διαχειριστών είναι μια: το δωρεάν app polikatikia.gr.

Είναι η νέα εποχή στη διαχείριση της πολυκατοικίας!

Πρόκειται για ένα εξατομικευμένο εργαλείο διαχείρισης κτιρίων, το οποίο έρχεται να «λύσει» τα χέρια των διαχειριστών. Και συγχρόνως, δίνει τον έλεγχο των πραγμάτων όχι μόνο στον διαχειριστή αλλά και τους ενοίκους της πολυκατοικίας.

Διαύγεια. Διαφάνεια. Αυτό φέρνει το δωρεάν app polikatikia.gr. Μια εφαρμογή την οποία μπορείτε να έχετε είτε στο κινητό σας είτε στον υπολογιστή σας. Εύκολα. Απλά.

Η νέα δωρεάν εφαρμογή έρχεται να κάνει τη διαχείριση κάθε πολυκατοικίας πιο εύκολη. Χωρίς χαρτούρα και «τρέξιμο». Υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες του κτιρίου, τόσο από την πλευρά του διαχειριστή, που επιθυμεί να έχει την διαχείρισή του ενήμερη, διαφανή και διαθέσιμη παντού με μια ολοκληρωμένη εικόνα των πληρωμών, εργασιών και συντηρήσεων όσο και του ενοίκου, που θέλει να βρίσκει απαντήσεις και να πραγματοποιεί, εύκολα και χωρίς πολύ κόπο, τις πληρωμές των κοινόχρηστων. Μέσω του οικοσυστήματος του Polikatikia.gr και ο διαχειριστής και ο ένοικος μπορεί να βρει επαγγελματική υποστήριξη για ότι χρειαστεί για το ακίνητό του.

Με λίγα μόνο κλικ, ο διαχειριστής μπορεί να οργανώσει το πρόγραμμά του, να συγκεντρώσει έξοδα και δαπάνες αλλά και να στείλει τα ειδοποιητήρια σε κάθε ένοικο της πολυκατοικίας. Και οι ένοικοι, μπορούν να είναι πάντα ενήμεροι για τις οφειλές τους και να εξοφλούν τα κοινόχρηστα, εύκολα γρήγορα και με ασφάλεια.

Με το δωρεάν app polikatikia.gr, όχι μόνο οι διαπροσωπικές σχέσεις και η εμπιστοσύνη μεταξύ των γειτόνων μπορούν να αποκατασταθούν αλλά εκμηδενίζεται και το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των γραφειοκρατικών εργασιών χωρίς να αποκλείει τον παραδοσιακό τρόπο εξυπηρέτησης των γηραιότερων ενοίκων.

Ήδη, το δωρεάν app polikatikia.gr χρησιμοποιείται σε πάνω από 60.000 διαμερίσματα και 8.000 πολυκατοικίες σε ολόκληρη την Ελλάδα, κερδίζοντας καθημερινά την εμπιστοσύνη όλο και περισσότερων πολυκατοικιών.

Μάθετε περισσότερα εδώ για το polikatikia.gr.

To άρθρο polikatikia.gr: Το δωρεάν app που «λύνει» τα χέρια διαχειριστών και ενοίκων δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα