Ποδοσφαιριστής στην Μαλαισία έσπασε το... γραφικόμετρο! «Θέατρο» χωρίς ντροπή με εννέα στροφές σε ανύπαρκτο φάουλ

14:10 11/8/2022 - Πηγή: NewsIt

Ο Σάντεϊ Αφολάμπι μπορεί να πάρει το “Όσκαρ” για το κορυφαίο “θέατρο” ποδοσφαιριστή σε αγώνα. Ξεπέρασε κάθε όριο… γραφικότητας ο παίκτης, σε αναμέτρηση στην Μαλαισία.

Πόσο… χαμηλά μπορεί να πέσει κάποιος ποδοσφαιριστής, για να κρατήσει καθυστερήσεις για την ομάδα που προηγείται, στα τελευταία λεπτά του αγώνα; Ο Σάντεϊ Αφολάμπι έχει την απάντηση.

Το ματς της Πέρακ FC με την Κελεντάν ήταν στα τελευταία του λεπτά, με την πρώτη να προηγείται με 2-1. Ο Σάντεϊ Αφολάμπι ανέλαβε δράση

και έγινε viral με όσα έκανε.

Ο παίκτης με τον αριθμό «2» στη φανέλα αρχικά άρχισε να πανηγυρίζει προκλητικά μπροστά στην αντίπαλη κερκίδα και στη συνέχεια σε έναν αντίπαλο. Ο τελευταίος απλά… ακούμπησε πάνω του, ο Αφολάμπι έπεσε κάτω παριστάνοντας πως σφαδάζει από τους πόνους.

Μάλιστα, έκανε και εννέα στροφές ή αλλιώς “βαρελάκια” για να τονίσει τον υπερβολικό πόνο που νιώθει από το χτύπημα (;) που δέχθηκε.

Οι αντίπαλοι του πάντως -αρχικά- πήγαν για να δουν τι έχει συμβεί και στη συνέχεια επιχείρησαν να τον βγάλουν σηκωτό -σε ήρεμους τόνους- με τον ίδιο να συνεχίσει το “σόου” και να απορεί για την κίνηση τους!

To άρθρο Ποδοσφαιριστής στην Μαλαισία έσπασε το... γραφικόμετρο! «Θέατρο» χωρίς ντροπή με εννέα στροφές σε ανύπαρκτο φάουλ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα