Πέτρος Κουσουλός για το τέλος της συνεργασίας με τη Ζήνα Κουτσελίνη: Ήταν μία συνειδητή απόφαση, δεν με κάλυψαν

01:59 15/5/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Πέτρος Κουσουλός βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Τρίτης (14.05.2024) στον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Ο γνωστός δημοσιογράφος μίλησε για το τέλος της συνεργασίας του με τη Ζήνα Κουτσελίνη και τους λόγους που ολοκληρώθηκε.

«Ήταν μία συνειδητή απόφαση, έγιναν κάποιες συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής, είναι προφανές ότι δεν με κάλυπταν», ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός στον Γρηγόρη Αρναούτογλου σχετικά με τη λήξη της συνεργασίας του με τη Ζήνα Κουτσελίνη.

«Από

τη Ζήνα αποχώρησα το περασμένο καλοκαίρι. Ήταν μία συνειδητή απόφαση, έγιναν κάποιες συζητήσεις με την εταιρεία παραγωγής. Είναι προφανές ότι δεν με κάλυπταν γιατί η μόνη πρόταση που είχε μείνει στο τραπέζι ήταν να μείνω στο μεσημεριανό, γιατί το βραδινό για διάφορους λόγους μου το είχαν βγάλει εκτός τραπεζιού. Μου έλεγαν ότι η Ζήνα θα κάνει την εκπομπή μόνη της και θα ήταν μία άλλου είδους εκπομπή. Όταν λοιπόν έγιναν αυτές οι συζητήσεις, πήρα αυτή την απόφαση, δύσκολη απόφαση γιατί της χρωστάω πολλά, την αγαπάω και τη σέβομαι και είναι αμοιβαία τα αισθήματα. Και τους είπα ότι σταματάω», ανέφερε ο Πέτρος Κουσουλός.

«Ήταν δύσκολο γιατί άφηνα κάτι δεδομένο και μία καλή συνεργασία και τσαλαβουτούσα στα νερά της τηλεοπτικής αβεβαιότητας. Δεν με άγχωνε. Καλώς ή κακώς δεν βιοπορίζομαι μόνο από την τηλεόραση, έχω και την εφημερίδα και τα σάιτ. Όταν επήλθε το τηλεοπτικό διαζύγιο ήταν η εκπομπή να ξεκινήσει νωρίτερα, προέκυψαν κάποιοι εξωγενείς παράγοντες και προκάλεσαν κάποια προβληματάκια και έτσι ξεκινήσαμε 21/3», πρόσθεσε ο Πέτρος Κουσουλός.

To άρθρο Πέτρος Κουσουλός για το τέλος της συνεργασίας με τη Ζήνα Κουτσελίνη: Ήταν μία συνειδητή απόφαση, δεν με κάλυψαν δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα