Πέθανε η Μαρία Τσατσαρώνη, η μεταφράστρια στις ιστορικές συνεντεύξεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς

12:48 7/8/2023 - Πηγή: NewsIt

Στο πένθος βυθίστηκε η οικογένεια του Παναθηναϊκού, μετά την είδηση του θανάτου της Μαρίας Τσατσαρώνη, η οποία διετέλεσε για χρόνια διερμηνέας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Η Μαρία Τσατσαρώνη ήταν γνωστή στους φίλους του Παναθηναϊκού από τις θρυλικές συνεντεύξεις Τύπου του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, στα χρόνια που ο Σέρβος προπονητής βρισκόταν

στον πράσινο πάγκο.

«Είναι «κύριος» με το «κ» κεφαλαίο. Πάνω απ’ όλα «κύριος»! Είναι εξαιρετικός, νομίζω ότι έχει μια νοοτροπία, μια φιλοσοφία ζωής, που σπανίζει στις μέρες μας. Είναι πιο προσγειωμένος και πιο φιλοσοφημένος απ’ ό,τι θα περίμενε κανείς, καθώς πρόκειται για έναν άνθρωπο, ο οποίος βρίσκεται σε διαρκή πίεση λόγω πρωταθλητισμού», είχε δηλώσει στο παρελθόν η Μαρία Τσατσαρώνη, η οποία μιλούσε 14 γλώσσες!

Χαρακτηριστικότερη στιγμή ήταν το ιστορικό ξέσπασμα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά το τέλος του αγώνα με την Πρόκομ, με τη Μαρία Τσατσαρώνη να τονίζει ότι: «Μιλούσε σερί για εννιά λεπτά και παραπάνω ήταν πραγματικά αξέχαστο! Με είχε κάνει, μάλιστα, και γνωστή εκτός Ελλάδας, όπως με πληροφόρησαν κάποιοι δημοσιογράφοι από το Ισραήλ πρόσφατα. (γέλια) Ο Ζέλικο έφτασε στο σημείο να μου ζητήσει συγγνώμη που μιλούσε τόση ώρα»!

Το αντίο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στη Μαρία Τσατσαρώνη

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, με ανακοίνωσή της, εξέφρασε τα συλλυπητήρια στους οικείους της Μαρίας Τσατσαρώνη.
Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού:

“Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια της Μαρίας Τσατσαρώνη, η οποία εργάστηκε κατά το παρελθόν στην ομάδα μας ως διερμηνέας. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της”, αναφέρει η πράσινη ΚΑΕ.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εκφράζει τη βαθιά της θλίψη για την απώλεια της Μαρίας Τσατσαρώνη, η οποία εργάστηκε κατά το παρελθόν στην ομάδα μας ως διερμηνέας. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της.

Panathinaikos BC (@paobcgr) August 7, 2023

To άρθρο Πέθανε η Μαρία Τσατσαρώνη, η μεταφράστρια στις ιστορικές συνεντεύξεις του Ζέλικο Ομπράντοβιτς δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πέθανε, Μαρία Τσατσαρώνη, Ζέλικο Ομπράντοβιτς,pethane, maria tsatsaroni, zeliko obrantovits