Πατήστε ON στην ασφάλεια του σπιτιού σας

17:01 15/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Aσφάλεια Home On. Γιατί η ασφάλιση σπιτιού είναι τώρα πιο συμφέρουσα από ποτέ

Μάλιστα τώρα με τη μοναδική προσφορά της Generali και την έκπτωση έως 20% για κάθε νέα ετήσια ασφάλιση, έχουμε έναν ακόμη λόγο να το αποφασίσουμε!

Αργήσαμε; Μπορεί. Αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Κάλλιο αργά παρά ποτέ δεν λέει ο σοφός λαός;

Τι άλλαξε; Τα πάντα. Πρώτα και κύρια η αίσθηση πως από τη μια στιγμή στην άλλη, μπορεί όλα να… ανατραπούν. Τα ακραία καιρικά φαινόμενα γίνονται όλο και πιο έντονα, όλο και πιο συχνά. Το είδαμε και θα το ξαναδούμε

Και άρα, πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Να διασφαλίσουμε ότι όλα όσα έχουμε αποκτήσει με κόπους, με δουλειά, με ξενύχτια, δεν θα κινδυνεύσουν. Κι αν γίνει κάτι, θα μπορούμε να ξεκινήσουμε από την αρχή.

Κάτι τέτοιο δεν κάνουμε με την υγεία μας; Κάνουμε ασφάλεια ζωής.
Κάτι τέτοιο δεν κάνουμε με το αυτοκίνητό μας; Κάνουμε ασφάλεια αυτοκινήτου.
Γιατί να μην το κάνουμε και για το σπίτι μας;

Το σπίτι μας. Το καταφύγιό μας. Δεν είναι μόνο οι τέσσερις τοίχοι το σπίτι μας. Είναι… όλα. Είναι η ζωή μας, η καθημερινότητά μας, οι αναμνήσεις μας.

Άρα ο κίνδυνος να συμβεί κάτι στο σπίτι μας, δεν αφορά μόνο στο κτίσμα.

Είτε λάβει κανείς υπόψη τις συνέπειες της κλιματικής αλλαγής είτε το αβάσταχτο πολλές φορές κόστος μίας ξαφνικής ζημιάς στην κατοικία του, η ασφάλεια σπιτιού είναι η λύση είτε ως επιτακτική ανάγκη είτε ως πιο συμφέρουσα επιλογή. Μόνο έτσι θα ξέρετε πως έχετε κάνει τα πάντα για να προστατεύσετε το σπίτι σας, αλλά και την καθημερινότητά σας.

Το Home On της Generali έρχεται να καλύψει κάθε σας ανάγκη. Για το σπίτι ή το εξοχικό σας, για προστασία από καιρικά φαινόμενα, πλημμύρα, φωτιά, σεισμό, διαρροή, κλοπή ή οποιαδήποτε άλλη αιτία μπορεί να προκαλέσει ζημιά στην κατοικία αλλά και στα υπάρχοντά σας, το Home On είναι το πρόγραμμα που εγγυάται την ασφάλεια του σπιτιού σας.

Ένα πρόγραμμα, που στη λογική της Generali πως ο καθένας είναι «μοναδικά ξεχωριστός και ξεχωριστά μοναδικός», μπορεί να προσαρμοστεί στα χαρακτηριστικά του σπιτιού σας, στις ανάγκες αλλά και στον προϋπολογισμό σας. Πώς; Εύκολα, αφού εσείς επιλέγετε ποια μέρη του σπιτιού σας θα ασφαλίσετε (εσωτερικούς, εξωτερικούς χώρους, κτίριο, εξοπλισμό κ.λπ.), ποιες καλύψεις θα συμπεριλάβετε και ποια θα είναι τα κεφάλαια κάλυψής σας.

Επίσης, μπορείτε να επιλέξετε να ασφαλίσετε μόνο το κτίριο ή το περιεχόμενο ή και τα δύο. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να ασφαλίσετε περιουσιακά και προσωπικά στοιχεία, ηλεκτρονικό εξοπλισμό, ηλεκτρονικές συσκευές, κοσμήματα, αποθήκες, ΒΒQ, σύστημα πισίνας, γκαράζ, πέργκολες, μαντρότοιχους και αυλόπορτες, σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Επίσης, πέρα από τις βασικές καλύψεις, υπάρχουν κι άλλες, οι προαιρετικές, αφού μπορείτε να επιλέξετε τι ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας και φυσικά στον προϋπολογισμό σας.

Το πρόγραμμα παρέχει και ασφάλεια αστικής ευθύνης για να καλύπτεστε εάν από αμέλεια ή δική σας παράλειψη, προκαλέσετε υλική ζημιά ή σωματική βλάβη σε τρίτο πρόσωπο. Και έτσι σας καλύπτει τόσο εντός όσο και εκτός του σπιτιού σας, στις καθημερινές σας δραστηριότητες.

Δεν έχει σημασία αν είστε ιδιοκτήτης ή ενοικιαστής, αν μιλάμε για την κύρια κατοικία ή το εξοχικό. Η ασφάλεια σπιτιού είναι συμφέρουσα σε κάθε περίπτωση.

Πέρα από τις καλύψεις για τα… πάντα, η Generali σας προσφέρει κάτι ακόμα με το Home On: ψηφιακή εξυπηρέτηση & πολλές ευκολίες!

«Στηρίζουμε τους ανθρώπους για να δημιουργήσουν ένα ασφαλέστερο και πιο βιώσιμο μέλλον φροντίζοντας τις ζωές και τα όνειρά τους». Αυτό είναι το όραμα της Generali εδώ και πάνω από 180 χρόνια. Η φροντίδα των ανθρώπων που την εμπιστεύονται. Η κατανόηση των αναγκών τους, η συνεχής αναζήτηση λύσεων και ευέλικτων προγραμμάτων.

Για να το πετύχει, έχει εξασφαλίσει ένα πλήρως καταρτισμένο δίκτυο ασφαλιστικών συμβούλων για να έχετε πάντα στο πλευρό σας κάποιον που θα απευθύνεστε και θα σας βοηθά στα δύσκολα. Κάτι περισσότερο από «ασφαλιστής». Ο άνθρωπός σας. Εκείνος που θα εξηγήσει, θα εξυπηρετήσει, θα σας προτείνει την  ιδανική λύση για εσάς, την οικογένειά σας και συνολικά τις ανάγκες σας, αλλά θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε όλες τις διαδικασίες για να επιστρέψετε στην ομαλή καθημερινότητά σας σε περίπτωση κάποιας ζημιάς.

Επιπλέον, η Generali, έχει εμπλουτίσει το πρόγραμμα ασφάλισης κατοικίας με έξυπνες υπηρεσίες και ψηφιακά εργαλεία για να διασφαλίσει ένα ολοκληρωμένο after sales service και ευκολία εξυπηρέτησης. Έτσι η αναγγελία ζημιάς γίνεται παιχνιδάκι, αφού υπάρχει δυνατότητα On line πραγματογνωμοσύνης και καταγραφή της ζημιάς μέσω βιντεοκλήσης, δηλαδή μπορείτε να καταγράψετε τη ζημιά με το κινητό σας (!),

Επιπλέον, έχετε στη διάθεσή σας ένα εξειδικευμένο δίκτυο τεχνικών για άμεση αποκατάσταση βλαβών και περιορισμού της ζημιάς 24 ώρες το 24ωρο. Κι επειδή όλοι απεχθάνονται την γραφειοκρατία, η Generali παρέχει την υπηρεσία On the spot payment, δηλαδή άμεση αποζημίωση για ζημιές έως €2.500, χωρίς να χρειαστεί να υποβάλλετε δικαιολογητικά.

Όλα για να κάνουν τη ζωή σας πιο εύκολη και την προστασία του σπιτικού σας… “προσωπική” της υπόθεση.

Όλα, μα όλα όσα αφορούν στην ασφάλισή σας, μπορείτε να τα έχετε στο χέρι σας. Κυριολεκτικά. Το My Generali σας δίνει τον απόλυτο έλεγχο. Είναι το απόλυτο ψηφιακό εργαλείο, για να μπορείτε ανά πάσα στιγμή πρόσβαση στα ασφαλιστικά σας έγγραφα, να ενημερώνεστε για τις καλύψεις, να βλέπετε πόσο έχουν προχωρήσει τα αιτήματά σας, να κάνετε τις πληρωμές σας, ακόμη και με έως 12 άτοκες δόσεις, και φυσικά να επικοινωνείτε με τον ασφαλιστή σας!

Η Generali δεν προσφέρει απλά το Home On σε ανταγωνιστική τιμή. Σας επιβραβεύει κιόλας.

Αν για παράδειγμα κάνετε χρήση εναλλακτικών πηγών ενέργειας, όπως ηλιακή. Αν έχετε πάρει πρόσθετα μέτρα προστασίας για το σπίτι σας (έχετε κάμερες ασφαλείας πχ). Αν πληρώσετε εφάπαξ τα ασφάλιστρά σας, αν ανανεώσετε το ασφαλιστήριο ή αν έχετε κι άλλα σε ισχύ.

Μάθετε περισσότερα για την ασφάλεια σπιτιού εδώ.

To άρθρο Πατήστε ON στην ασφάλεια του σπιτιού σας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πατήστε ON,patiste ON