ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ 0-1 LIVE: Καθυστερήσεις στο ματς - Προσπαθούν οι γηπεδούχοι για την ισοφάριση

16:46 26/11/2023 - Πηγή: NewsIt

Η ΑΕΚ παίζει στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα και θέλει να παραμείνει σε ανοδική πορεία στη Super league και να… φτιάξει ψυχολογία, ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Μπράιτον, για τους ομίλους του Europa League.

Επιστροφή στη… δράση στη Super League,

μετά την ολοκλήρωση των προκριματικών του Euro 2024 και η ΑΕΚ παίζει στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα, για τη 12η «στροφή» του πρωταθλήματος.

Μια επικίνδυνη «αποστολή» για τους «κιτρινόμαυρους» (4οι, 24β.), οι οποίοι πριν τη διακοπή επικράτησαν της Λαμίας με 3-0 στην «OPAP Arena». Στην ΑΕΚ θέλουν να πάρουν μια ακόμα νίκη και ελπίζουν -αργότερα- σε «στραβοπάτημα» του Παναθηναϊκού στην έδρα του Άρη.

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα θέλει να πάει με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης (30/11) με την Μπράιτον στην OPAP Arena. Επιπλέον, θα επιδιώξει να περάσει από μια έδρα που την περασμένη σεζόν ηττήθηκε 2-1.

Από την άλλη, ο ΠΑΣ Γιάννινα (12ος, 7β.) ψάχνει το «τρίποντο» που θα τον απομακρύνει από την επικίνδυνη ζώνη (μόλις μια νίκη στο φετινό πρωτάθλημα).

Παρακολουθήστε LIVE από το NewsIt.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

 

Διαιτητής: Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος

Α’ Βοηθός: Κωνσταντίνος Ψαρρής

Β’ Βοηθός: Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου

4ος διαιτητής: Δημήτριος Μαλούτας

VAR: Ευάγγελος Μανούχος

Σε 26 συναντήσεις των δύο ομάδων με γηπεδούχο τον ΠΑΣ:

8 νίκες ΠΑΣ Γιάννινα

10 ισοπαλίες

8 νίκες ΑΕΚ

Γκολ: 29-30

To άρθρο ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ 0-1 LIVE: Καθυστερήσεις στο ματς - Προσπαθούν οι γηπεδούχοι για την ισοφάριση δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
ΠΑΣ Γιάννινα - ΑΕΚ LIVE, Τσούμπερ, Μάνταλο, Ένωση,pas giannina - aek LIVE, tsouber, mantalo, enosi