Παραμένει στη ΜΕΘ o Φαν ντερ Σαρ – Τα νεότερα για την υγεία του παλαίμαχου Ολλανδού τερματοφύλακα

10:32 15/7/2023 - Πηγή: NewsIt

Ευχάριστα είναι τα νέα για την υγεία του Έντουιν Φαν ντερ Σαρ, έπειτα από την εισαγωγή του σε νοσοκομείο της Κροατίας με εγκεφαλική αιμορραγία.

Ο Φαν Ντερ Σαρ βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας ενός ολλανδικού νοσοκομείου, με την κατάσταση του να είναι σταθερή.

Η ζωή του 52χρονου παλαίμαχου Ολλανδού τερματοφύλακα δεν διατρέχει κίνδυνο, όπως ενημέρωσε επίσημα ο Άγιαξ.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρονται στη σχετική ενημέρωση για τον παλαίμαχο τερματοφύλακα:

«Ο

Έντουιν επαναπατρίστηκε από την Κροατία το βράδυ της Παρασκευής και αυτή τη στιγμή βρίσκεται στη μονάδα εντατικής θεραπείας ενός ολλανδικού νοσοκομείου.

Η κατάστασή του παραμένει η ίδια: σταθερή, σε μη επικίνδυνη για τη ζωή του κατάσταση και επικοινωνιακή. Η οικογένεια Φαν ντερ Σαρ θα ήθελε να εκφράσει τη βαθιά της ευγνωμοσύνη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Σπλιτ για τη μεγάλη φροντίδα τους την τελευταία εβδομάδα.

Ο Έντουιν πρέπει να παραμείνει στη μονάδα εντατικής θεραπείας όπου θα υποβληθεί σε περαιτέρω έρευνα και η οικογένεια ελπίζει διακαώς ότι μπορεί να επικεντρωθεί έπειτα στην ανάρρωσή του».

Update Edwin van der Sar on behalf of his wife Annemarie (July 15): ⁰⁰Edwin has been repatriated from Croatia on Friday evening and is currently in the intensive care unit of a Dutch hospital. His situation remains the same: stable, in a non-life-threatening condition and… pic.twitter.com/Ji7G8o1Rtl

— AFC Ajax (@AFCAjax) July 15, 2023

To άρθρο Παραμένει στη ΜΕΘ o Φαν ντερ Σαρ – Τα νεότερα για την υγεία του παλαίμαχου Ολλανδού τερματοφύλακα δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα