Παράδεισος των κυριών – επόμενα επεισόδια: Ο Άγης κάνει μια σειρά από μυστήρια τηλεφωνήματα στο σπίτι του και αποκαλύπτεται μόνο στην Αμαλία

20:52 23/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο «Παράδεισος των κυριών» επέστρεψε στις οθόνες μας, και οι εξελίξεις καθηλώνουν. Τι θα δούμε στα επεισόδια που θα προβληθούν από την Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023. 

Ο Ντίνος λέει στον Βύρωνα το νέο του σχέδιο που αφορά την αναζήτηση της εξαφανισμένης Λιζέτας στην Αμερική…

Παράδεισος των κυριών: Τρίτη 24 Οκτωβρίου, επεισόδιο 22

Ο Φώτης με τη Μάγια επισκέπτονται το αστυνομικό τμήμα και η κατάθεση της αρκεί ώστε να ενοχοποιήσει το Χρήστο.

Ο Ντίνος λέει στον Βύρωνα το νέο του σχέδιο που αφορά την αναζήτηση της εξαφανισμένης Λιζέτας στην

Αμερική. Παρόλα τα εμπόδια και τις αντιρρήσεις των περισσότερων ο Πάρης και Γεωργία συναντιόνται ξανά… Ο Σίμος πείθει την Αμαλία να πάνε μια βραδινή βόλτα και δίνουν το πρώτο τους φιλί.

Ο Άγης κάνει μια σειρά από μυστήρια τηλεφωνήματα στο σπίτι του και αποκαλύπτεται μόνο στην Αμαλία…

Παράδεισος των κυριών: Τετάρτη 25 Οκτωβρίου, επεισόδιο 23

Ο Σωτήρης με τον Δημοσθένη παραβιάζουν το σπίτι του Χρήστου αλλά τους περιμένει μια δυσάρεστη έκπληξη…

Η Πολυξένη κάνει μια αναπάντεχη αποκάλυψη στον Σωτήρη. Η Αμαλία πηγαίνει και συναντάει τον Άγη εκεί που είναι κρυμμένος, της δίνει κάτι για την Πολυξένη… Η Πιπίτσα προσπαθεί να επηρεάσει την Γεωργία.

Ο Πάρης καταρρακωμένος ψυχολογικά πηγαίνει στο Μπραζίλ. Εκεί όμως τον περιμένει μια μεγάλη έκπληξη! Σο δωμάτιο της Μάγιας βρίσκει κάτι που δεν περίμενε ποτέ να δει…

Παράδεισος των κυριών: Πέμπτη 26 Οκτωβρίου, επεισόδιο 24

Η Μιράντα και ο Ντίνος αποφασισμένοι ότι θέλουν να γίνουν γονείς κάνουν το επόμενο βήμα. Στο σπίτι των Μπουραντάδων το κλίμα συνεχίζει να είναι βαρύ μετά την εξαφάνιση του Άγη και θα γίνει ακόμα χειρότερο μετά από μία επίσκεψη που δέχεται ο Χριστόφορος.

Η Πολυξένη έρχεται αντιμέτωπη με μια μεγάλη αποκάλυψη. Ο Χριστόφορος στην προσπάθεια του να ηρεμήσει τα πνεύματα στο σπίτι βάζει την Στέλλα και την Αμαλία να κουβεντιάσουν αυτά που τους απασχολούν.

Από την άλλη η Στέλλα ανακαλύπτει ένα μυστικό της Ζαχαρούλας και την φέρνει σε πολύ δύσκολη θέση. Η Όλγα μετά από ένα ισχυρό σοκ που δέχεται σε σχέση με τον Πάρη, αποφασίζει να κάνει ό,τι περνάει από το χέρι της να τα ξαναβρεί ο Πάρης με την Γεωργία.

Παράδεισος των κυριών: Παρασκευή 27 Οκτωβρίου, επεισόδιο 25

Ο Πασχάλης με τη Τζένη τα έχουν βρει και συνειδητοποιούν ότι ο κύριος λόγος, που τσακώνονται είναι πως δεν ζουν μαζί. Για να παντρευτούν όμως, πρέπει να τακτοποιήσουν πρώτα τη Ζαχαρούλα.

Ο Σίμος έχει ψυχρανθεί με την Αμαλία, ενώ η Γεωργία βρίσκεται σε απελπιστική κατάσταση. Από τη μια ο Πάρης της ανακοινώνει ότι θα φύγει για δουλειά στο εξωτερικό και από την άλλη μαθαίνει, ότι ο Άγης δεν θα αναγνωρίσει το μωρό της. Ο Ντίνος συγκεντρώνοντας τα έγγραφα, που χρειάζονται με τη Μιράντα για την αίτηση υιοθεσίας, δεν βρίσκει στο συρτάρι του το πιστοποιητικό γεννήσεως του και συμπεραίνει, ότι του το έχει κλέψει ο Σίμος.

Το θράσος της Στέλλας κορυφώνεται και εξομολογείται τον έρωτα της στο Χριστόφορο. Ο Σωτήρης δίνει το σημειωματάριο του Αποστόλη σε γραφολόγο, περιμένοντας με αγωνία τα αποτελέσματα…

Πρωταγωνιστούν: Αργύρης Πανταζάρας, Θεοδώρα Τζήμου, Λάζαρος Γεωργακόπουλος, Ευαγγελία Συριοπούλου, Δημήτρης Γκοτσόπουλος, Χρήστος Πλαΐνης, Βαγγέλης Αλεξανδρής, Νατάσα Εξηνταβελώνη, Νίκος Λεκάκης, Γιάννης Νταλιάνης, Αλεξάνδρα Παντελάκη, Γιώργος Νούσης.

Στο ρόλο της Όλγας Βασιλείου η Γωγώ Μπρέμπου.

Συμμετέχουν: Ειρήνη Δράκου, Μιχάλης Τιτόπουλος, Γιούλη Τσαγκαράκη, Γιάννης Βασιλώτος, Σύρμω Κεκέ, Μιχάλης Πανάδης, Δέσποινα Τσούτσα, Κατερίνα Σαβράνη, Μάνος Καζαμίας, Καλή Δάβρη, Ελένη Σακκά, Γιάννης Ασκάρογλου, Αγησίλαος Μικελάτος, Τζένη Καζάκου, Ανθή Σαββάκη, Σωτήρης Ταχτσόγλου, Έλενα Μεγγρέλη, Ειρήνη Βαλατσού, Βασίλης Βουνός, Μέγκι Σούλι, Γιώργος Ζυγούρης, Κωνσταντίνος Αρνόκουρος, Κατερίνα Διονυσοπούλου, Μαρίλια Μητρούση.

Διασκευή σεναρίου: Δήμητρα Τσόλκα.

Ομάδα σεναρίου: Γεωργία Μαυρουδάκη, Λαμπρινή Σκρέκα, Μαριαλένα Ροζάκη, Αντώνης Χαϊμαλίδης.

Σκηνοθεσία: Γιάννης Βασιλειάδης, Σταμάτης Πατρώνης, Γεωργία Ζήση.

Οργάνωση παραγωγής: Θοδωρής Κόντος.

Παραγωγή: JK PRODUCTIONS S.A Γιάννης Καραγιάννης

«Ο Παράδεισος των κυριών» είναι βασισμένος στην τεράστια ιταλική τηλεοπτική επιτυχία “IL PARADISO DELLE SIGNORE” από τη Rai Fiction & Aurora Tv.

To άρθρο Παράδεισος των κυριών – επόμενα επεισόδια: Ο Άγης κάνει μια σειρά από μυστήρια τηλεφωνήματα στο σπίτι του και αποκαλύπτεται μόνο στην Αμαλία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παράδεισος, Άγης, Αμαλία,paradeisos, agis, amalia