Πάπου Γκόμες: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής! Κινδυνεύει με «τέλος» η καριέρα του

15:56 20/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ποινή αποκλεισμού δύο ετών επιβλήθηκε στον Πάπου Γκόμες της Μόντσα, Ο Αργεντινός βρέθηκε θετικός τον περασμένο Νοέμβριο σε έλεγχο ντόπινγκ, ενώ αγωνιζόταν στη Σεβίλλη.

Ο 35χρονος μέσος της Μόντσα, Πάπου Γκόμες, βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ που του είχε υποβληθεί στη La Liga, κατά τη διάρκεια της θητείας του στη Σεβίλλη, λίγο πριν παίξει το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Κατάρ και στη συνέχεια το κατακτήσει με την Αργεντινή και τιμωρήθηκε με αποκλεισμό δύο

ετών.

Ο Πάπου Γκόμες ανέφερε ότι, λίγες μέρες πριν τον έλεγχο, είχε πάρει σιρόπι από ένα από τα παιδιά του μετά από μια νύχτα που πέρασε στο κρεβάτι. Αυτό χωρίς να συμβουλευτεί το σύλλογό του.

Ο Γκόμες, ο οποίος έμεινε ελεύθερος από τη Σεβίλλη μετά τη νίκη του Europa League στη Βουδαπέστη επέλεξε τη Μόντσα, με την οποία υπέγραψε συμβόλαιο στις 23 Σεπτεμβρίου 2023. Η ομάδα φέρεται να γνώριζε το τι συνέβη. Απομένει να φανεί εάν αν ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής με την Αργεντινη στο Μουντιάλ του Κατάρ, θα κάνει έφεση ή αυτό θα είναι το τέλος της καριέρας του.

#Exclusiva El Papu Gómez dio positivo con el Sevilla antes del Mundial.

El jugador acaba de recibir la sanción: dos años de suspensión.@samuelsonsilva@alonsoriveror

https://t.co/bBL1Ujtmki pic.twitter.com/kncaKyoGBf

— Relevo (@relevo) October 20, 2023

To άρθρο Πάπου Γκόμες: Θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ ο Αργεντινός παγκόσμιος πρωταθλητής! Κινδυνεύει με «τέλος» η καριέρα του δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παπού Γκόμες, Θετικός, Αργεντινός, Κινδυνεύει,papou gkomes, thetikos, argentinos, kindynevei