Πανθέοι: Αιμίλιος Χειλάκης, Μιχάλης Σαράντης και η Κάτια Δανδουλάκη στην εμβληματική σειρά

14:35 4/4/2023 - Πηγή: NewsIt

Οριστική είναι πλέον η επιστροφή της ιστορίας των Πανθέων, που μέσα από τον ΣΚΑΪ οι τηλεθεατές θα μπορούν τη νέα σεζόν να γνωρίσουν τους ήρωες του σπουδαίου μυθιστορήματος του Τάσου Αθανασιάδη.

Σημαντικό μάλιστα είναι ότι η εμβληματική σειρά της εγχώριας παραγωγής μυθοπλασίας θα δίνει ραντεβού με τους τηλεθεατές καθημερινά μέσω του ΣΚΑΪ, για να γνωρίσουν την ιστορία τριών γενεών μιας μεγαλοαστικής οικογένειας των Αθηνών, των Πανθέων, που εκτείνεται

από το 1897 έως το 1940.

Στο επίκεντρο της ιστορίας η ερωτική σχέση της Μάρμως (που είχε ενσαρκώσει η Κάτια Δανδουλάκη) με τον Κίτσο (Στέλιος Καλογερόπουλος) που είναι όμως, ανιψιός του συζύγου της Ανδρέα (Άγγελος Αντωνόπουλος).

Η εταιρεία παραγωγής J.K. Productions με τον σκηνοθέτη Σπύρο Μιχαλόπουλο έχουν ξεκινήσει ήδη επαφές με τους ηθοποιούς που θα πρωταγωνιστήσουν στους Πανθέους και μάλιστα με πολύ σημαντικούς ηθοποιούς.

Πολύ κοντά λοιπόν σε συμφωνία είναι ο Αιμίλιος Χειλάκης για να ενσαρκώσει τον «Ανδρέα», ενώ για τον «Κίτσο» γίνονται επαφές με τον Μιχάλη Σαράντη… και μακάρι να επιτευχθεί συμφωνία

Σημαντικό όμως, είναι πως πολύ κοντά σε θετική απάντηση βρίσκεται η Κάτια Δανδουλάκη, η οποία στη σειρά που προβλήθηκε από το 1977 έως το 1979 είχε αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές ως «Μάρμω». Αν όλα πάνε καλά τότε η σπουδαία ηθοποιός θα ενσαρκώσει τη «Χρυσοστόμη Πανθέου», που είχε υποδυθεί εξαιρετικά η Αλέκα Παΐζη.

Οι επαφές με ηθοποιούς συνεχίζονται καθώς το πρώτο «πάμε, γύρισμα» από τον Σπύρο Μιχαλόπουλο προγραμματίζεται να ειπωθεί στις αρχές Ιουνίου, αφού οι Πανθέοι θα ενταχθούν στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ από τις αρχές της νέας σεζόν περιμένοντας τους τηλεθεατές να γνωρίσουν τους έρωτες, τα πάθη και τα λάθη της μεγαλοαστικής οικογένειας που δικαιολογημένα η ιστορία τους έχει συμπεριληφθεί στο «πάνθεον» της ελληνικής λογοτεχνίας.

To άρθρο Πανθέοι: Αιμίλιος Χειλάκης, Μιχάλης Σαράντης και η Κάτια Δανδουλάκη στην εμβληματική σειρά δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Πανθέοι, Αιμίλιος Χειλάκης Μιχάλης Σαράντης, Κάτια Δανδουλάκη,pantheoi, aimilios cheilakis michalis sarantis, katia dandoulaki