Παναθηναϊκός - Ρεν 1-2 ΤΕΛΙΚΟ

21:45 26/10/2023 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεν στην κατάμεστη Λεωφόρο για την τρίτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Europa League. Παρακολουθήστε LIVE την αναμέτρηση από το newsit.gr.

Ο Παναθηναϊκός

φιγουράρει στην κορυφή του ομίλου του με τέσσερις βαθμούς έπειτα από δύο αγωνιστικές και θέλει να κάνει το μεγάλο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League, νικώντας τη Ρεν στη Λεωφόρο.

Οι Γάλλοι δεν είναι σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση, με την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς να στοχεύει στο θετικό αποτέλεσμα, έχοντας τον κόσμο στο πλευρό της.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Ρεν από το newsit.gr

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει στη διάθεσή του και τον Τιν Γεντβάι ο οποίος προπονήθηκε σε φουλ ένταση, ξεπερνώντας τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο μηριαίο μυ. Αυτή όπως όλα δείχνουν, θα είναι και η μοναδική αλλαγή στην ενδεκάδα των «πράσινων» σε σχέση με το ντέρμπι κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Σέρβος τεχνικός δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Χουάνκαρ όπως ήταν λογικό, αλλά και τους Κλεϊνχέισλερ, Πάλμερ-Μπράουν, Ξενόπουλος και Μάγκνουσον.

Η Ρεν προέρχεται από δυο σερί ήττες και βρίσκεται στην 9η θέση του γαλλικού πρωταθλήματος. Στην Ευρώπη μετράει μια νίκη με 3-0 επί της Μακάμπι Χάιφα και μια ήττα με 1-0 από τη Βιγιαρεάλ. Η γαλλική ομάδα δεν έχει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα με τον Μπρούνο Ζενεσιό να υπολογίζει σε όλους τους ποδοσφαιριστές του.

To άρθρο Παναθηναϊκός - Ρεν 1-2 ΤΕΛΙΚΟ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα