Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 LIVE: Διατηρούν το προβάδισμα οι "πράσινοι"

20:48 3/1/2024 - Πηγή: NewsIt

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τον ΠΑΣ Γιάννινα στη άδεια Λεωφόρο για τη 16η αγωνιστική της Super League 1, με τον Φατίχ Τερίμ να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο του “τριφυλλιού”.

Στο πρώτο παιχνίδι για το 2024, ο Παναθηναϊκός έχει την ευκαιρία να μείνει στην “μάχη” για την κορυφή της Super League 1, με ένα ματς κόντρα στην τελευταία

ομάδα του πρωταθλήματος, τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έχει μείνει στους 9 βαθμούς σε 15 αγώνες.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα από το Newsit.gr

Η προαναγγελία του αγώνα από τη Super League 1

Τέσσερις διαδοχικές νίκες μετρά ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στις ισάριθμες τελευταίες συναντήσεις τους ανεξάρτητα έδρας. Παράλληλα στις έξι τελευταίες συναντήσεις τους διατηρεί το αήττητο με πέντε νίκες και μια ισοπαλία.

Το απόλυτο ρεκόρ για τους Πράσινους στις συναντήσεις τους με την ομάδα της Ηπείρου είναι οι πέντε διαδοχικές νίκες εντός και εκτός έδρας που σημείωσε από τις 3 Φεβρουαρίου 1991 μέχρι και την 1η Δεκεμβρίου 2002 στα παιχνίδια που έπαιξαν οι δύο ομάδες σε μεγάλο χρονικό διάστημα λόγω της απουσίας του ΠΑΣ από τη μεγάλη κατηγορία.

Ο Σπύρος Λιβαθηνός μαζί με τον Κώστα Ελευθεράκη είναι οι πρώτοι σκόρερ στις εντός έδρας αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ Γιάννινα, με τέσσερα γκολ ο καθένας.

Στη λίστα με τους κορυφαίους σκόρερ μπήκε και ο Αϊτόρ, ο οποίος στο τελευταίο παιχνίδι των δύο ομάδων στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας σημείωσε χατ τρικ. Συνολικά ο Ισπανός έχει τέσσερα τέρματα, αφού είχε σκοράρει και στις 12 Δεκεμβρίου 2020, στο Παναθηναϊκος – ΠΑΣ Γιάννινα 2-0.

Από τρία γκολ έχουν ο Δημήτρης Σαραβάκος και ο Μάρκους Μπεργκ.

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία στα σκορ των αναμετρήσεων με τον Παναθηναϊκό να έχει κερδίσει με 8 διαφορετικά σκορ και το δημοφιλέστερο από αυτά να είναι το 3-1 που έχει εμφανιστεί 7 φορές. Ακολουθεί το 4-0 με τέσσερις παρουσίες. Υπάρχει γκολ και στα 28 ματς Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα, αφού οι δύο ισοπαλίες τους είναι με 2-2 και 1-1.

Στα δέκα τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια για το πρωτάθλημα έχει σκοράρει μόνο ο ένας από τους δύο, με τον Παναθηναϊκό να επικρατεί στα τρία εντός χωρίς να δεχθεί τέρμα και τον ΠΑΣ Γιάννινα στα τρία που ήταν γηπεδούχος χωρίς να παραβιαστεί η εστία του. Υπάρχει ακόμη ένα μεταξύ τους σε αυτή τη σειρά που έγινε στα Γιάννινα για τα Playoffs και τελείωσε με 0-0.

Η τελευταία φορά που σημειώθηκε τέρμα και από τους δύο ήταν στις 29 Σεπτεμβρίου 2018 στο 2-1 του ΟΑΚΑ με τους Χατζηγιοβάνη και Μακέντα να σκοράρουν για τον Παναθηναϊκό και τον Κρίζμαν για την ομάδα της Ηπείρου.

28 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

25 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

2 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

1 ΝΙΚΗ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

ΓΚΟΛ: 77-18

To άρθρο Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0 LIVE: Διατηρούν το προβάδισμα οι "πράσινοι" δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα LIVE, 16η, Super League 1,panathinaikos – pas giannina LIVE, 16i, Super League 1