Παναθηναϊκός – Μονακό LIVE: Σαρωτικοί οι "πράσινοι" στο "καυτό" ΟΑΚΑ

21:07 11/1/2024 - Πηγή: NewsIt

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Μονακό στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για την 21η αγωνιστική της Euroleague, με στόχο τη δεύτερη σερί νίκη στην έδρα του, στo πλαίσιο της “διαβολοβδομάδας” της διοργάνωσης.

Μετά τη νίκη επί της Αναντολού Εφές, ο Παναθηναϊκός επέστρεψε στην πρώτη 4άδα της Euroleague

και έχει την ευκαιρία να εδραιωθεί ψηλά στην κατάταξη, παίρνοντας σημαντικό πλεονέκτημα έναντι της Μονακό, η οποία έχει ρεκόρ 11-9 και έχασε από τους “πράσινους” στο ματς του πρώτου γύρου.

Παρακολουθήστε LIVE το Παναθηναϊκός – Μονακό από το Newsit.gr

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μπορεί να κάνει το 2/2 κόντρα στη Μονακό, καθώς πριν από λίγες εβδομάδες, οι “πράσινοι” είχαν περάσει νικηφόρα από το Πριγκιπάτο με buzzer beater τρίποντο του Γκριγκόνις (90-91).

Απ’ την άλλη, οι Μονεγάσκοι ξεκίνησαν επίσης, με νίκη τη “διαβολοβδομάδα”, αφού επικράτησαν με σκορ 93-83 της Μπασκόνια εντός έδρας και θέλουν να ξεκινήσουν το δικό τους σερί, ανεβαίνοντας στην κατάταξη της Euroleague.

Για το μεταξύ τους παιχνίδι, ο Παναθηναϊκός δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των Λούκα Βιλντόσα και Ιωάννη Παπαπέτρου. Από πλευράς Μονεγάσκων, δεν αγωνίζεται ο Ελί Οκόμπο, που έχει τεθεί εκτός ομάδας μετά από παραβίαση εσωτερικού κανονισμού.

Διαιτητές του αγώνα είναι οι Μιγκέλ Άνχελ Πέρες, Τόμισλαβ Χόρντοφ και Σέρτζιο Σίλβα.

To άρθρο Παναθηναϊκός – Μονακό LIVE: Σαρωτικοί οι "πράσινοι" στο "καυτό" ΟΑΚΑ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Παναθηναϊκός – Μονακό LIVE, 21η, Euroleague,panathinaikos – monako LIVE, 21i, Euroleague