Πάμε Δανάη: οι αποφάσεις για την καθημερινή εκπομπή του MEGA

12:53 5/5/2021 - Πηγή: NewsIt

Το τηλεοπτικό ντεμπούτο της ως παρουσιάστρια έκανε τη φετινή σεζόν η Δανάη Μπάρκα μέσα από τη συχνότητα του MEGA.

Η συμφωνία όμως της διοίκησης του MEGA με την Ελένη Μενεγάκη δημιούργησε πολλές φήμες που θέλουν παίρνει τη θέση στο πρόγραμμα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», την οποία παρουσιάζει η Δανάης Μπάρκα.

Βέβαια όπως πρώτα έχουμε αναφέρει από το newsit.gr η Ελένη Μενεγάκη

θα πάρει θέση στην καθημερινή μεσημεριανή ζώνη του σταθμού, όπερ σημαίνει ότι δεν… τρώει την εκπομπή της Δανάης. Πάντως, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου είναι οριστικό ότι η Δανάη δεν θα συνεχίσει στην καθημερινή ζώνη, αφού μετά από επαφές που έχει κάνει με τη διοίκηση του σταθμού αποφασίστηκε ότι η εκπομπή της θα μετακομίσει στη ζώνη του σαββατοκύριακου.

Ωστόσο δεν έχει ακόμα «κλειδώσει» η ακριβής ώρα μετάδοσης, καθώς η οριστική απόφαση θα ληφθεί από την εμπορική … διαθεσιμότητα κάθε ζώνης. Αυτό είναι κάτι που γνωρίζει η Δανάη Μπάρκα που συνεχίζει να έχει πολύ καλές σχέσεις με τη διοίκηση του σταθμού, ενώ μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου τις επόμενες ημέρες θα αποφασιστεί και ποιοι θα είναι μαζί της, καθώς ήδη έχει γίνει ραντεβού με πρόσωπο που ανήκει στο δυναμικό άλλου σταθμού για να είναι δίπλα της την καινούργια σεζόν.

Τώρα, όσον αφορά το τι θα γίνει στην πρωινή ζώνη του MEGA την επόμενη σεζόν, την ώρα δηλαδή προβολής της εκπομπής «Πάμε Δανάη» έχουν γίνει επαφές με… τέσσερα πρόσωπα, που τώρα ανήκουν… σε άλλους σταθμούς, αλλά οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν… σύντομα… καθώς τα άλλα κανάλια… πιέζουν όλους τους προαναφερόμενους για ανανέωση…!

To άρθρο Πάμε Δανάη: οι αποφάσεις για την καθημερινή εκπομπή του MEGA δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα