Όταν ο Ανδρέας Πάτσης είχε πέσει θύμα διάρρηξης το 2016 - Το «βαρύ» πελατολόγιο ανάμεσά τους και σεΐχηδες

18:27 25/10/2022 - Πηγή: NewsIt

Θύμα διάρρηξης είχε καταγγείλει ότι είχε πέσει το 2016 ο διαγραφείς από τη ΝΔ βουλευτής Ανδρέας Πάτσης γιατί δεν έδωσε επαρκείς εξηγήσεις κατά το κόμμα του για την αγορά κόκκινων δανείων.

Το θέμα είχε δημοσιεύσει το 2016 το newsit.gr και σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, η κλοπή χαρακτηριζόταν ως περίεργη. Οι δράστες τότε, είχαν αρπάξει τους σκληρούς δίσκους από τους υπολογιστές του γραφείου του δικηγόρου Ανδρέα Πάτση, στο κέντρο της Αθήνας.

Σύμφωνα

πάντα με το ρεπορτάζ του newsit.gr ο δικηγόρος, Ανδρέας Πάτσης, είχε «βαρύ» πελατολόγιο. Ανάμεσα στους πελάτες του ήταν σεΐχηδες, προβεβλημένα στελέχη μεγάλων ποδοσφαιρικών ομάδων, ακόμα και πολιτικοί. Μάλιστα οι υποθέσεις που είχε χειριστεί κατά καιρούς ήταν από τις πλέον σοβαρές που είχαν απασχολήσει την κοινή γνώμη.

Οι διαρρήκτες είχαν μπει στο γραφείο του γνωστού δικηγόρου τα ξημερώματα της Τρίτης, 05/04/2016 πραγματοποιώντας διάρρηξη στην πόρτα του γραφείου, σε πολυκατοικία τις Λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.

Οι δράστες είχαν πάρει σκληρούς δίσκους υπολογιστών στους οποίους ήταν αποθηκευμένα έγγραφα και δικογραφίες από τις κατά καιρούς σοβαρές υποθέσεις που έχει χειριστεί ο δικηγόρος
Οι άγνωστοι δράστες φαίνεται πως γνώριζαν καλά τα κατατόπια, καθώς φρόντιζαν να αποφεύγουν τις κάμερες ασφαλείας που είναι τοποθετημένες στο εσωτερικό των γραφείων. 

Παράλληλα, προφανώς σε μια προσπάθεια να “θολώσουν τα νερά” για τις έρευνες που θα ακολουθούσαν, οι άγνωστοι άρπαξαν διάφορα αντικείμενα αλλά και μικροποσά που βρήκαν στα γραφεία των συνεργατών του κ. Πάτση.

Η κλοπή έγινε γνωστή την επομένη το πρωί, όταν οι συνεργάτες του Α. Πάτση πήγαν στο γραφείο για να πιάσουν δουλειά, και είδαν την ακαταστασία που επικρατούσε στους χώρους λόγω της… έρευνας που είχαν κάνει οι κακοποιοί.

Αμέσως κλήθηκε στο σημείο η Αστυνομία και βέβαια συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών που “σάρωσαν” το χώρο προκειμένου να εντοπίσουν τυχόν αποτυπώματα ή γενετικό υλικό που ενδέχεται να άφησαν πίσω τους οι δράστες.

 

To άρθρο Όταν ο Ανδρέας Πάτσης είχε πέσει θύμα διάρρηξης το 2016 - Το «βαρύ» πελατολόγιο ανάμεσά τους και σεΐχηδες δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Keywords
Τυχαία Θέματα
Όταν, Ανδρέας Πάτσης, ΐχηδες,otan, andreas patsis, ΐchides